Dobro Vece Postovana administracijo !
Odma cu da krenem na stvar kako bih ispricao moju situaciju..
Krenuo sam da igram na ovom projektu prosle godine na id 75439 napravio sam mnogo uspomena i prijatelja nakon par meseci gubim taj acc
i ne znajuci pravila pravim jos jedan dobijam ban za G.P 1.4 na id-u 77681. 1 septembra Ban za main acc mi se zavsio 2 meseca(60 dana)
Posto mi je acc bio ukraden i nisam mogao da ga vratim pravim novi id 79965 na kom sa igrao do skoro dok nisam sam sebe selfreportovao

Danas sam uspeo da vratim svoj main acc 75439( ukratko popravio sam svoj stari telefon na kom je bio ukraden email i uspeo sam da ga vratim)
Hvala na citanju nadam se da ce da me razumete pokusao sam da bude sto iskreniji nisam igrac koji voli da krsi pravila izvinjavam se na prethodnim greskama...

Odma cu da krenem na stvar kako bih ispricao moju situaciju..
Krenuo sam da igram na ovom projektu prosle godine na id 75439 napravio sam mnogo uspomena i prijatelja nakon par meseci gubim taj acc
i ne znajuci pravila pravim jos jedan dobijam ban za G.P 1.4 na id-u 77681. 1 septembra Ban za main acc mi se zavsio 2 meseca(60 dana)
Posto mi je acc bio ukraden i nisam mogao da ga vratim pravim novi id 79965 na kom sa igrao do skoro dok nisam sam sebe selfreportovao
Approved - Self Report G.P 1.4 | 75439,79965
Ovako Pre Svega Zelim Da Kazem Da Nisam Igrac Koji Voli da Krsi Pravila Zato Ovo I Pisem Video Sam Da Ovo Nije Uradilo Puno Ljudi i Admin Aldin Mi Je Predlozio Da Ovo Uradim Pa Da Krenem Na Situaciju. Prvi put kad sam krenuo da igram ovaj projekat stekao sam puno prijatelja unutar grand rp-a i...

gta5grand.com

Hvala na citanju nadam se da ce da me razumete pokusao sam da bude sto iskreniji nisam igrac koji voli da krsi pravila izvinjavam se na prethodnim greskama...