Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58450, 73568
Players nickname
laki bloodline
Administrators nickname
Napal fedorov
Date
Oct 2, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/LIlhMxpOk_o?si=QvMSXqueO3YNnks2

laksoo

Player
Player
draga administracijo sve je pocelo pre jedno 5 meseci kada sam dobio 3 upozorenja na mainu(to mi je bio prvi put da ig dobijem) i onda sam dobio 7 dana i bilo mi je dosadno i odlucio sam da otvorim jos jedan acount kao sto se i sme.I onda sam malo igra na njemu i onda se desila situacija.
Da sam isao sa drugom na event od pd-a taj event se osnovo kao boks tuca i ko pobedi osvaja nagradu kao i uvek i ja sam prvu rudnu krenuo da igram i pobedio sam a drug sto je bio samnom isao na to je izgubio i kada je bilo vreme na moju 2 rundu on se popeo na onaj most i pucao iz revolvera u mog protivnika i onda se administrator zbunijo i mislio da imam neki cheat i nakon te runde jedno 20 sec sam dobio ban #1013 cheats i onda mi je reakcija bila jako iznenadjujuca i mislio sam da je neka zabuna i kada sam krenuo da snimim pov posto sam imao auto replay nije mi bijo ukljucen posto sam serovao screen 5 minuta pre toga a auto replay mi je preko graficke kartice ninvida i kada se upali repaly on se ugasi i onda mi je bilo jako zao posto je moj drugar pucao i napravio veliku gresku i ja sam se pomoirio sa time i mislio sam da mogu da igram na main kada sam 5 dana posle toga kreno da ulazim na main i vidim social klub je banovan tek tada sam shvatio kakva je situacija da je ozbiljna i onda sam usao posle par dana i bila mi je ip adresa banovana i od tada nisam igrao i onda sam pokusavao da stavim neke zalbe i nije uspevalo i odlucio sam da prestanem da igram i evo sada 5 meseci posle hocu da se vratim zato vas molim draga administracijo da mi unbanujete social club lazarbubulj061 i ip adresu
id main mi je 58450
id twink je 73568
neznam tacan datum bana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom