Sve u pov
Tica Abyss You and I drink the poison from the same vine Server Administrator Joined Nov 8, 2022 Messages 1,680 Sunday at 9:28 PM #2 Pregled žalbe u toku...
Tica Abyss You and I drink the poison from the same vine Server Administrator Joined Nov 8, 2022 Messages 1,680 Sunday at 9:32 PM #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu Molim vas da dostavite POV od početka situacije Imate rok 16 sati
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu Molim vas da dostavite POV od početka situacije Imate rok 16 sati
B Boris Rupica Player Player Joined Nov 5, 2022 Messages 2 Monday at 2:21 PM #4 imas pov kako si nas ubijo u garazi i ja sam ti onda brojo da se maknes odavde plus imas citove u jednom hitu ubijas nemoj da lazes admine
imas pov kako si nas ubijo u garazi i ja sam ti onda brojo da se maknes odavde plus imas citove u jednom hitu ubijas nemoj da lazes admine
Tica Abyss You and I drink the poison from the same vine Server Administrator Joined Nov 8, 2022 Messages 1,680 Yesterday at 9:27 PM #5 Odbijeno. Traženi POV nije dostavljen u zadatom roku.