Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban na GrandRP discord serveru | Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33059
Players nickname
Lazar Holloway
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Aug 31, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Lazar Excaliburr

Player
Player
Postovani administratori Grand RolePlay servera zelim da vam se obratim povodom mog bana i da objasnim situaciju jer znam da je sve ispalo lose i da sam ostavio jako los utisak a to nikada nisam zeleo, moj Discord nalog je bio hakovan i nisam imao kontrolu nad njim u tom periodu, dok je bio hakovan neko drugi je koristio moj nalog i pisao svakakve ruzne i uvredljive reci po serveru, te reci nisu bile moje niti bi ih ikada napisao jer svi znaju da sam uvek postovao pravila i trudio se da se ponasam normalno i kulturno na serveru, znam da je izgledalo kao da sam ja sve to pisao ali istina je da je to radio onaj ko je provalio moj nalog i iskoristio ga da napravi problem meni i vama, svestan sam da vi kao administratori morate da reagujete i da cuvate server i potpuno razumem sto ste mi dali ban jer je preko mog naloga pisano nesto lose iako ja licno nisam imao nikakve veze sa tim, zelim iskreno da se izvinim svim administratorima jer znam koliko truda ulazete da ovaj projekat bude najbolji i da funkcionise bez ikakvih problema i zbog toga mi je jos teze sto se ovako nesto desilo bas preko mog naloga, Grand RolePlay server mi znaci mnogo jer to nije samo obican server nego projekat na kojem provodim mnogo vremena i gde sam upoznao ljude sa kojima volim da igram i druzim se i zato me je jako pogodilo sto sam izgubio pristup svemu tome, nakon ovog dogadjaja odmah sam preduzeo sve mere da zastitim svoj nalog promenio sam sifru ukljucio sam verifikaciju na dva koraka i sada pazim na svaki link i svaku poruku tako da sam potpuno siguran da se ovako nesto nikada vise nece desiti, zelim jos jednom da ponovim da nikada ne bih pisao takve ruzne reci i da je to uradio onaj ko me je hakovao, zbog toga se izvinjavam svima na serveru a posebno administratorima jer znam da vam je to stvorilo nepotrebne probleme, molim vas da mi pruzite jos jednu priliku i da mi skinete ban jer zelim da se vratim na server koji volim i postujem i da pokazem da sam ozbiljan igrac koji postuje pravila i administraciju, hvala vam sto ste procitali moju poruku i nadam se da cete mi dati jos jednu sansu jer Grand RolePlay za mene znaci mnogo i jer sam naucio veliku lekciju da cuvam svoj nalog i da budem jos odgovorniji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom