Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Marabunta Grande | Vaske Ciilindaric

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vasilije1205

Player
Player
1. Vaše ime IRL-Vasilije
2. Vaše godine-16
3. Vremenska zona-GMT+1
4. Prosjek online po danu-4-6sati
5. Vaš Discord-vasilije232
6. Vaše ingame ime-Vaske Ciilindaric
7. Vaš ID-69645

Dodatne informacije

1. Lider za-Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Moj prvi razlog zašto zelim da vodim Marabuntu jeste moje licno iskustvo u organizacijama. Video sam kako lose vodjstvo moze da unisti celu bandu ali i kako dobro vodjstvo moze da je podigne. Verujem da imam vestine da motivisem ljude, da efikasno raspodelim zadatke i da stvorim tim u kojem svaki clan ima svoju jasnu ulogu i osecaj da je vazan. Zelim da Marabunta pod mojim vodjstvom bude stabilna, ozbiljna i zanimljiva banda za sve clanove.

Drugi razlog je to sto Marabunta kao organizacija privlaci ljude svojim stilom i istorijom. Oni nisu samo tipicna banda, vec grupa sa snaznim identitetom, bojama, i zabavnim stilom. Zelim kroz RP da prenesem osecaj porodice, i vaznosti da se zauzme stav da svako ima neku ulogu. Verujem da mozemo kroz RP da stvorimo snaznu pricu o njima, koja ce obogatiti iskustvo na serveru i privuci nove igrace.

Treci razlog je moja zelja da napravim balans izmedju zabave i ozbiljnosti. Ne zelim da Marabunta bude samo jos jedna banda koja se stalno upusta u klasicne pucnjave, vec da razvijamo nas RP u razlicitim pravcima od sukoba sa drugim bandama, pa sve do sklapanja saveznistava i planiranja vecih dogadjaja. Na taj nacin clanovi nece dobijati samo „akciju“, vec i priliku da se izraze kroz različite RP situacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvi savet je da uvedem da se ima najmanje 7 IC godina.
Drugi savet je da svako ko oce da udje u bandu prodje malo ispitivanje o pravilima grada.
Treci savet nebi trpeo toxic ponasanje i maksimalno bi ga kaznio i sankcionisao.
Cetvrti savet odrzavanje sastanaka gde bi mi svaki clan predlozio neku ideju za poboljsanje bande i gde bi se dogovarali o daljim akcijama.

Rankovi

15.Leader
14.CO-Leader
13.Commander
12.Gangster
11.Chief Of Dealers

10.Turfer
9.BOSS
8.Hustler
7.Rookie
6.Legend
5.Dealer