Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Srecko Jovanovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Srećko Jovanović

2. Vaše godine:
14 godina

3. Vremenska zona:
GMT+1 (Srbija)

4. Od kada do kada ste inače ingame:
Najčešće sam aktivan od 10:00 do 22:50, zavisi od obaveza, ali se trudim da sam prisutan svaki dan.

5. Prosječna aktivnost po danu:
Oko 5 do 8 sati, ponekad i više ako ima dešavanja na serveru.

6. Vaš Discord:
sefbata

7. Vaše ingame ime:
Srecko Jovanovic

8. Vaš ID:
64054

9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin jer mi je stalo do servera i zajednice. Volim red i poštovanje pravila, i smatram da mogu doprineti da server bude stabilan i prijatan za sve igrače. Imam dobru komunikaciju s ljudima, znam da rešavam situacije smireno i objektivno, i želim da pomognem da se održi kvalitetan RP.

2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran sam, uporan, volim timski rad i brzo učim. Znam da budem ozbiljan kad treba, ali i da smirim tenziju ako dođe do konflikta. Uvek pokušavam da budem fer prema svima i da slušam obe strane pre nego što donesem odluku.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Perfekcionista sam — volim da sve bude tačno i po pravilima, pa nekad trošim više vremena da sve proverim. Ponekad previše analiziram situacije jer hoću da budem siguran da sam ispravno postupio.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, naravno. Kad postanem admin, RP mi više nije prioritet. Fokus mi je na radu i održavanju reda na serveru.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, naravno

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni?
Da, postoji a to je škola.

Hvala na citanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom