Informacije
1. Vaše ime IRL:
Srećko Jovanović
2. Vaše godine:
14 godina
3. Vremenska zona:
GMT+1 (Srbija)
4. Od kada do kada ste inače ingame:
Najčešće sam aktivan od 10:00 do 22:50, zavisi od obaveza, ali se trudim da sam prisutan svaki dan.
5. Prosječna aktivnost po danu:
Oko 5 do 8 sati, ponekad i više ako ima dešavanja na serveru.
6. Vaš Discord:
sefbata
7. Vaše ingame ime:
Srecko Jovanovic
8. Vaš ID:
64054
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin jer mi je stalo do servera i zajednice. Volim red i poštovanje pravila, i smatram da mogu doprineti da server bude stabilan i prijatan za sve igrače. Imam dobru komunikaciju s ljudima, znam da rešavam situacije smireno i objektivno, i želim da pomognem da se održi kvalitetan RP.
2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran sam, uporan, volim timski rad i brzo učim. Znam da budem ozbiljan kad treba, ali i da smirim tenziju ako dođe do konflikta. Uvek pokušavam da budem fer prema svima i da slušam obe strane pre nego što donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Perfekcionista sam — volim da sve bude tačno i po pravilima, pa nekad trošim više vremena da sve proverim. Ponekad previše analiziram situacije jer hoću da budem siguran da sam ispravno postupio.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, naravno. Kad postanem admin, RP mi više nije prioritet. Fokus mi je na radu i održavanju reda na serveru.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, naravno
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni?
Da, postoji a to je škola.
Hvala na citanju!

1. Vaše ime IRL:
Srećko Jovanović
2. Vaše godine:
14 godina
3. Vremenska zona:
GMT+1 (Srbija)
4. Od kada do kada ste inače ingame:
Najčešće sam aktivan od 10:00 do 22:50, zavisi od obaveza, ali se trudim da sam prisutan svaki dan.
5. Prosječna aktivnost po danu:
Oko 5 do 8 sati, ponekad i više ako ima dešavanja na serveru.
6. Vaš Discord:
sefbata
7. Vaše ingame ime:
Srecko Jovanovic
8. Vaš ID:
64054
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin jer mi je stalo do servera i zajednice. Volim red i poštovanje pravila, i smatram da mogu doprineti da server bude stabilan i prijatan za sve igrače. Imam dobru komunikaciju s ljudima, znam da rešavam situacije smireno i objektivno, i želim da pomognem da se održi kvalitetan RP.
2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran sam, uporan, volim timski rad i brzo učim. Znam da budem ozbiljan kad treba, ali i da smirim tenziju ako dođe do konflikta. Uvek pokušavam da budem fer prema svima i da slušam obe strane pre nego što donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Perfekcionista sam — volim da sve bude tačno i po pravilima, pa nekad trošim više vremena da sve proverim. Ponekad previše analiziram situacije jer hoću da budem siguran da sam ispravno postupio.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, naravno. Kad postanem admin, RP mi više nije prioritet. Fokus mi je na radu i održavanju reda na serveru.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, naravno
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni?
Da, postoji a to je škola.
Hvala na citanju!