Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader for Marabunta grande I Nesa Linnin I 53542

Nesa Lininn

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Nesa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 3-8h
5. Vaš Discord: nesanpc1
6. Vaše ingame ime: Nesa Linnin
7. Vaš ID: 53542

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Vidio sam ljude koji se fokusiraju samo na pljackanje i napade. Kao novi vođa, želio bih poboljšati stvarni RP bandi. Da ljudi vide kakva je stvarna banda i da li dobijaju ono što očekuju od bande sa RP-om. Davati ćemo bonuse kako bismo ohrabrili ljude za buduće događaje. Ja kao vođa ću voditi svaki mogući događaj i dati priliku našim omladincima da vode manje događaje poput pljačke.
2.2 Neki ljudi smatraju bande nepromišljenim i nekontroliranim, a ja to želim promijeniti. Želim voditi na način koji pokazuje da imamo strukturu, disciplinu i svrhu. Zamenici i ja cemo stvoriti snazne odnose sa svakom bandom, osiguravajući saradnju u svim akcijama. Nećemo tolerisati nikakvo toksično ponašanje i svakodnevno ćemo se fokusirati na napredak organizacije. Kroz redovne aktivnosti kao što su FZ, pljačke prodavnica oružja, pljačke prodavnica 24/7... održava ćemo organizaciju dosta aktivnom.
2.3 Takodje mislim da je uspostavljanje saveza jako bitno zbog lakseg funkcionisanja. Kada su bande u savezu lakše će braniti racije na crno tržište, suzbijati getto patrole i učiniti da getto opet postane najopasniji deo grada kojeg ce se ljudi bojati.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Povecavacemo aktivnost kako clanovima ni u jednom trenutku ne bi bilo dosadno. Svi bi se poštovali jednako, bez obzira na rankove.
-Nismo ovdje samo da bismo pobjeđivali na događajima ili osvajali teritorije, već želim istinski poboljšati ono što ova banda nudi serveru i njegovim igračima. Cilj nam je da nas svaki dan bude više, getto pun, pravimo talačke neprestano kako bismo grad održali zanimljivim, jer će vjerovatno biti samo par aktivnih bandi.
  • Sklapali bih nove saveze sa drugim bandama, jer jedino na taj nacin mozemo da budemo jaci od state-a.

• Strogi zahtjevi za regrutaciju: Zapošljavamo samo pojedince koji su upoznati s pravilima servera i sa normalnim ponasanjem.
Svaki učesnik će biti motivisan da nastavi sa svojim radom na raznim aktivnostima bande poput organiziranja događaja, farbanja grafita, osvajanja teritorija, pljačke ljudi i uzimanja talaca. Osigurati da članovi bande neće kršiti pravila i pratiti ih radi fer igranja uloga.
-Kršenja pravila bi bila strogo kažnjena. Svaki zaposleni bi dobijali bonuse za svoj rad. Minimalni zahtjevi za ulazak u organizacikju mora biti IC najmanje 5 godina.
-Pre ulaska u organizaciju clanovi ce obavezno biti ispitani vecinu Roleplay i Ghetto pravila!

Rankovi:

1. Principate
2. New boy
3. Hustler
4. Outsider
5. Ghetto boy
6. Solider
7. Graffit Team
8. Graffit Team leader
9. Turfer
10. O.G
11. Consigliere