Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Crussent Milenko

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Milenko
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona:
UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu:
4h+
5. Vaš Discord:
mileode_91376
6. Vaše ingame ime:
Crussent Milenko
7. Vaš ID:
78097

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Znanje
Ja kao igrac znam dosta pravila o crime-u te znam kad se sta radi i kako pa zato mislim da mogu da vodim bandu.

2.2 Vodjenje org
Crime je dosta tezi da se vodi org nego neka state org iz razloga sto vecina ljudi voli state.
A ja mislim da mogu da privucm neke ljude i da skupim dobru ekipu i napravim crime dosta vise zanimljivim.

2.3 Aktivnost same org i poboljsanje RP-a
Ja ako uzmem ovu org radio bih dosta talackih i pljacki takodje bih napravio jednu od najjaktivnijih crime org.
Posto u zadnje vreme crime nije nesto popularan ja bih to promenio i to bas i napravio ccrime dosta vise aktivnijim,
iz samog razloga sto bih suradjivao sa vise crime org i pravio vece i bolje talacke.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 HC team

Imao bih sastavljen hc tim koji poznaje pravile org-a i crime-a.
Moj HC tim bi bio vrlo stalozen i ozbiljan radi toga da se poboljsa rp u org

3.2 Akcije
Ja bih ka oprvo radio i vise nego sto je potrebno akcija da se uradi, te samim time bi se poboljsao rp u org.
Akcije bih prvio sa sklapanjem "Saveza" sa drugim crime org da mozemo praviti vece i bolje akcije.

3.3 Turf team i sezona
Imao bih sastavljen turf team i mislim da bih imao vrlo dobru turf sezonu.
Turf team bi bio sastavlje nod vrlo dobrih pucaca koji znaju sta rade i koji nece da krse pravila.

3.4 Zaposljavanje u org
-Kandidat treba da ima određeni broj godina u gradu tj 5+
-Poznavanje RP Pravila – Poštovanje server pravila i razumevanje RP situacija.
-Aktivnost – Biti aktivan najmanje nekoliko sati dnevno. (ili bar 1h)
-Disciplina i Poštovanje Hijerarhije – Poštovanje lidera i više rangiranih članova.
-Timsku Igru i Loajalnost – Spremnost na saradnju i ostanak u organizaciji na duži period.

3.5 Rankovi
Rankovi bi bili zasluzeni radom, te se nece moci dobiti "preko veze".
Svaki rank bi bio koristan u neku svrhu a ne neki da je koristan a neki ne

Nolexgames

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:
Milenko
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona:
UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu:
4h+
5. Vaš Discord:
mileode_91376
6. Vaše ingame ime:
Crussent Milenko
7. Vaš ID:
78097

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Znanje
Ja kao igrac znam dosta pravila o crime-u te znam kad se sta radi i kako pa zato mislim da mogu da vodim bandu.

2.2 Vodjenje org
Crime je dosta tezi da se vodi org nego neka state org iz razloga sto vecina ljudi voli state.
A ja mislim da mogu da privucm neke ljude i da skupim dobru ekipu i napravim crime dosta vise zanimljivim.

2.3 Aktivnost same org i poboljsanje RP-a
Ja ako uzmem ovu org radio bih dosta talackih i pljacki takodje bih napravio jednu od najjaktivnijih crime org.
Posto u zadnje vreme crime nije nesto popularan ja bih to promenio i to bas i napravio ccrime dosta vise aktivnijim,
iz samog razloga sto bih suradjivao sa vise crime org i pravio vece i bolje talacke.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 HC team

Imao bih sastavljen hc tim koji poznaje pravile org-a i crime-a.
Moj HC tim bi bio vrlo stalozen i ozbiljan radi toga da se poboljsa rp u org

3.2 Akcije
Ja bih ka oprvo radio i vise nego sto je potrebno akcija da se uradi, te samim time bi se poboljsao rp u org.
Akcije bih prvio sa sklapanjem "Saveza" sa drugim crime org da mozemo praviti vece i bolje akcije.

3.3 Turf team i sezona
Imao bih sastavljen turf team i mislim da bih imao vrlo dobru turf sezonu.
Turf team bi bio sastavlje nod vrlo dobrih pucaca koji znaju sta rade i koji nece da krse pravila.

3.4 Zaposljavanje u org
-Kandidat treba da ima određeni broj godina u gradu tj 5+
-Poznavanje RP Pravila – Poštovanje server pravila i razumevanje RP situacija.
-Aktivnost – Biti aktivan najmanje nekoliko sati dnevno. (ili bar 1h)
-Disciplina i Poštovanje Hijerarhije – Poštovanje lidera i više rangiranih članova.
-Timsku Igru i Loajalnost – Spremnost na saradnju i ostanak u organizaciji na duži period.

3.5 Rankovi
Rankovi bi bili zasluzeni radom, te se nece moci dobiti "preko veze".
Svaki rank bi bio koristan u neku svrhu a ne neki da je koristan a neki ne

milenko desu ti rankovi?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom