Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Administrators nickname
Fole Kennedy
Date
Nov 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/91ncWPovZ54

Mane Novak

🫡
Player
Dakle i na mom i na njegovom ako ga ima a trebo bi imat pov cijelog eventa se može vidjet da od kad je krenulo finale Fole Kennedy full focusa samo mene zaletava se samo u mene gazi samo mene, opce ga ne zanima sto drugi finalist stoji na sred mape i gleda u nas, tu i tamo mozda max 2 puta se iso kao "kao" iso zaletit u drugog finalistu ali ga ga je on izbjegao nez sta god da je bilo, Fole Kennedy odma nastavlja na mene napada samo mene gazi samo mene i tjt. Također na njegovom povu se moze vidjet da je reko da ja nisam tu od pocetka itd pokusavo je vjv odma dat pobjedu drugom finalist. sta god da je bilo po meni boli mene briga za 200k ali da se ovako krade na eventima po meni nije u redu a zasto pisem ovo sve je jer poslje toga admin Fole Kennedy se namjerno ne javlja na moje pozive te admin Kizule Macak dolazi u mjesto njega, zove ga i on no gospodin se ni nemu ne želi javit a ing je Fole Kennedy te sam odusto od toga da ga više zovem, jer mi je bilo jasno da me izbjegava!
Po meni nije u redu da se ni vlastitom da ga nazovem kolegi koji pokusava spasit situaciju ne javljaš te da on odgovara za njegove gluposti, Svaka pohvala za Kizule Macka koji je bio tu od pocetka pokušavo dozvat Fole Kennedy no gospodin je ocito pre zauzet da mi se javljo nama smrtnicima također mozete na ID:32320 vidjeti sve tikete koje sam slao i kolko sam ih poslo i jedini koji se javljo je Kizule!!!!! Povvove koje imam sam ostavio dole

Hvala Lp!
I nadam se da se ovakve stvari nece ponavljati!!!!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Pa i na tvom povu se vidi da pokusava da udari i njega , al on ne trci ko ti uz ogradu cime olaksavas mu da ne ofula , nema ovde nikakve korupcije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom