Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16662
Players nickname
Trey Shakur
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Jan 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/PIkru2L

Trey Shakur

-𝚂𝚑𝚊𝚔𝚞𝚛-
Player
Poštovana administracijo,

Banovan sam sa G.P. 1.2 jer je moj račun navodno hakovan. To ne može biti istina, jer sam 21. septembra 2025. godine igrao na RS serveru sa prijateljima i kolegama, i imam snimak sa tog dana. Od tada nisam igrao. Moj Social Club račun je nepromenjen i sve je kao što je bilo pre; ništa nije hakovano.

Ime mog Social Club računa je CrackiDerBre, a e-mail adresa vezana za njega je [email protected].

Bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi se banovanje ukinulo, jer zaista želim ponovo da igram na RS serveru sa svojim prijateljima. Video sam da se u sličnim situacijama vraćao novac drugim igračima, i to bih i ja uradio, kako bih ponovo mogao da igram na RS serveru!

Ako vam budu bile potrebne dodatne informacije, slobodno ću ih staviti na raspolaganje.

Hvala vam na razumevanju i prijatan dan! ❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Pravilo jeste prekrseno , razlog je malo pogresan nije GP1.2 samo , nego GP1.1 +1.2 ,( admin greska) na novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran i zamolio bih te da radi sebe maknes ediujes ovaj email koji si sada gore napisao , hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom