Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Trifke Ray

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:5-6h
5. Vaš Discord:alexx1312x
6. Vaše ingame ime:Trifke Ray
7. Vaš ID:79450

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)Marabunta ima ogroman potencijal, ali zahtijeva dobru organizaciju, aktivnost i koordinaciju članova. Kao lider želim uvesti jasnu strukturu, podjelu uloga i redovne akcije (krađe, napadi, roleplay eventi) kako bi organizacija postala prepoznatljiva i dominantna na serveru.Imam iskustva u vođenju manjih bandi i timova, te znam koliko je važna komunikacija, disciplina i fer odnos prema članovima. Kao lider bih poticao suradnju, pomagao novim članovima da nauče RP pravila i stvarao pozitivnu atmosferu u ekipi.Marabunta nije samo kriminalna frakcija — to je zajednica s bogatom RP pričom. Želim uvesti više scenarija i situacija koje će oživjeti ulični RP (dealovi, sukobi, pregovori, savezi). Time bih pridonio raznolikosti RP-a na serveru i pokazao da i kriminalne organizacije mogu imati dubok i zanimljiv RP sadržaj.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Želim poboljšati kvalitetu RP-a u organizaciji tako da članovi više uđu u ulogu svojih likova, a ne da sve svodimo samo na pucanje i zaradu. Uveo bih više RP situacija kao što su dogovori s drugim bandama, skriveni poslovi, ulične prevare i pregovori s policijom. Takođe bih poticao članove da razvijaju vlastite karaktere — da svaki član ima svoj stil, priču i razlog zašto je dio Marabunte.
Na taj način bismo imali više pravog roleplaya, a manje “grindanja” i nepotrebnog konflikta. Cilj mi je da Marabunta bude poznata po dobrom RP-u i poštovanju pravila servera, ne samo po oružju.
Imena Rankova:
1. Newblood
2. Street Kid
3. Gangster

4. Hitman
5. Soldier
6. Enforcer
7. Block Boss
8. Lieutenant
9. Commander
10. Street Chief
11. Underboss