Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Sumaher

Player
Player
Informacije

1. Ime IRL: Nikola

2. Godine: 18

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Aktivnost: 4+ sati dnevno

5. Discord: nikola164

6. Ingame ime: Nikola Sumaher

7. ID: 8842

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želim biti lider LSPD-a?

Prvi razlog:
Imam veliko iskustvo na Grand RolePlay serveru u više državnih organizacija, uključujući i vođenje FIB-a. Želim da sa svojim timom formiram stabilan, aktivan i efikasan LSPD koji će biti spreman za sve situacije – od talačkih kriza, patrolnog rada, intervencija, pa do složenih RP scena. Cilj mi je organizacija sa pozitivnom atmosferom, bez nepotrebne tenzije.

Drugi razlog:
Iza sebe imam ljude koji su dokazani, organizovani i spremni da prenesu znanje drugima. Plan je da postavimo jasan sistem rada i obuka, gde će iskusniji članovi voditi nove i motivisati ih da napreduju. Želimo da svaka RP situacija bude kvalitetna i zanimljiva – da se u LSPD-u uči, razvija i gradi timska igra.

Treći razlog:
Želim da LSPD bude organizacija koja stalno živi. Da su patrole prisutne u gradu, da se brzo reaguje na pozive, da se tim vidi i poštue. Želim da pokažemo primer saradnje, discipline i organizacije, kao i da motivišem one koji u budućnosti žele da postanu lideri – da uvek treba dati maksimum i ostati stabilan čak i kada je najteže.

3. Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Nulta tolerancija na toksičnost. Sve probleme rešavamo razgovorom i na civilizovan način.

Jedinstven vizuelni identitet. Za operacije postoji jasno definisana uniforma i oprema, a jedinice će imati slobodu da internim dogovorom biraju svoju varijantu uniforme.

Motivacija kroz nagrade i bonuse. Zaslužan rad se prepoznaje, nagrađuje i podržava.

Stalna prisutnost na terenu. Povećan broj patrola kako bi LSPD bio prisutan svuda gde treba.

Profesionalan nastup u akcijama. Kada je 10-1, svi stoje rame uz rame, u istoj uniformi i pancirima – kao pravi tim.

Saradnja sa ostalim državnim organizacijama. Fokus je na zajedničkom delovanju i podršci.

Izbegavanje konflikata unutar države. Državne organizacije treba da budu primer saradnje, a ne rivalstva. Mi smo t
u da gradimo kvalitetan RP i dobru atmosferu na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom