INFORMACIJE:
1.Vaše ime IRL: Mane
2.Vaše godine: 17
3.Vremenska zona: UTC +2
4.Prosjek online po danu: 4-10H
5.Vaš Discord: mane.n
6.Vaše ingame ime: Mane Novak
7.Vaš ID: 32320
DODATNE INFORMACIJE:
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. ZAŠTO ŽELITE BITI LIDER OVE SPECIFIČNE ORGANIZACIJE? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Želim unaprijediti organizaciju i održavati red na serveru.,
Kao lider LSPD-a želim stvoriti aktivnu, organiziranu i poštovanu policijsku strukturu. Moj cilj je da LSPD bude poznat po profesionalnosti, brzoj reakciji i poštenom postupanju prema svim građanima. Red i pravda su temelj svakog RP servera, a upravo to LSPD treba predstavljati.
2.2 Imam iskustvo i volju za vođenjem tima.,
Već sam bio član raznih frakcija i znam kako funkcioniraju RP situacije, komunikacija i disciplina. Kao lider želim prenijeti to znanje drugima, pomagati novim članovima i osigurati da svaki policajac zna svoju dužnost. Dobar tim čini snažnu organizaciju, a ja želim biti primjer i podrška svom timu.
2.3 Želim poboljšati RP kvalitetu i suradnju s drugim igračima (kolegama) .,
Kao lider planiram poticati realistične RP situacije – od patrola i istraga do zajedničkih akcija s EMS-om ili državom. Time bi LSPD postao zanimljiviji i igračima i ostalim organizacijama, a cijeli server bi imao bolji RP doživljaj.
3. VAŠ SAVJET ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-a U ORGANIZACIJI.
1. Više realističnih patrola i situacija na terenu, uvesti redovite RP patrole u parovima ili timovima gdje se članovi fokusiraju na komunikaciju, prometne kontrole, prijave krađa i slične RP događaje — ne samo “catch & jail” sistem.
2. RP treninge i edukacije za nove članove,
Organizirati treninge gdje se uči pravilna RP komunikacija, postupci pri uhićenju, pretresu i vođenju evidencije. Time se izbjegava “non-RP” ponašanje i svi postaju sigurniji u svoj RP.
3. Bolja suradnja s drugim frakcijama (EMS, DOJ, GOV),
Zajedničke akcije (npr. istrage, prometne nesreće, suđenja) dižu kvalitetu RP-a jer svi sudjeluju u jednoj realnoj priči, a ne rade svatko za sebe.
4. Unutarnji događaji i nagrade za aktivnost,
Motivirati članove RP-om, npr. “Policajac tjedna”, “Najbolja patrola”, “Najbolje uhićenje” — uz male nagrade ili priznanja, da ljudi imaju razlog biti aktivni i RP-ati više.
5. Korištenje RP komunikacije u svakodnevnim situacijama,
Potaknuti članove da stalno koriste /me i /do komande te RP izraze (ne “stani”, nego “Gospodine, zaustavite vozilo molim Vas”). To podiže kvalitetu svake interakcije,i time poboljšava doživljaj o RP-u!
6. Uvođenje specijalnih jedinica s jasnim RP zadacima,
Napraviti timove poput SWAT-a, detektiva, prometne jedinice ili obuke za undercover RP. Svaka jedinica bi imala svoju RP svrhu, što donosi više raznolikosti i ozbiljnosti, te kada bi i drugi igraci vidjeli takvu ozbiljnu jedinicu htjeli bi se pridružiti organizaciji!
4. RANKOVI:
30. Nacelnik
29. Zamjenik nacelnika
28. Asistent nacelnika
27. Direktor policije
26. Major
25. Direktor unutrasnje kintrole
24. Komandir swata
23. Glavni inspektor
22. Zamjenik komadanta swata
21. Samjenik glavnog inspektora
20. Krim tim policija
19. Instruktor obuke
18. Unutrasnja kontrola
17. Swat operativac
16. Visi inspektor
15. Swat pilot
14. Inspektor
13. Swat sniper tim
12. Mladi inspektor
11. Policajac
10. Stariji prometni policajac
9. Mladi policajac
8. Prometni policajac
7. Mladi prometni policajac
6. Komunalni policajac
5. Obuka
4. Tek ubacen
3. Odsustvo
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
1.Vaše ime IRL: Mane
2.Vaše godine: 17
3.Vremenska zona: UTC +2
4.Prosjek online po danu: 4-10H
5.Vaš Discord: mane.n
6.Vaše ingame ime: Mane Novak
7.Vaš ID: 32320
DODATNE INFORMACIJE:
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. ZAŠTO ŽELITE BITI LIDER OVE SPECIFIČNE ORGANIZACIJE? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Želim unaprijediti organizaciju i održavati red na serveru.,
Kao lider LSPD-a želim stvoriti aktivnu, organiziranu i poštovanu policijsku strukturu. Moj cilj je da LSPD bude poznat po profesionalnosti, brzoj reakciji i poštenom postupanju prema svim građanima. Red i pravda su temelj svakog RP servera, a upravo to LSPD treba predstavljati.
2.2 Imam iskustvo i volju za vođenjem tima.,
Već sam bio član raznih frakcija i znam kako funkcioniraju RP situacije, komunikacija i disciplina. Kao lider želim prenijeti to znanje drugima, pomagati novim članovima i osigurati da svaki policajac zna svoju dužnost. Dobar tim čini snažnu organizaciju, a ja želim biti primjer i podrška svom timu.
2.3 Želim poboljšati RP kvalitetu i suradnju s drugim igračima (kolegama) .,
Kao lider planiram poticati realistične RP situacije – od patrola i istraga do zajedničkih akcija s EMS-om ili državom. Time bi LSPD postao zanimljiviji i igračima i ostalim organizacijama, a cijeli server bi imao bolji RP doživljaj.
3. VAŠ SAVJET ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-a U ORGANIZACIJI.
1. Više realističnih patrola i situacija na terenu, uvesti redovite RP patrole u parovima ili timovima gdje se članovi fokusiraju na komunikaciju, prometne kontrole, prijave krađa i slične RP događaje — ne samo “catch & jail” sistem.
2. RP treninge i edukacije za nove članove,
Organizirati treninge gdje se uči pravilna RP komunikacija, postupci pri uhićenju, pretresu i vođenju evidencije. Time se izbjegava “non-RP” ponašanje i svi postaju sigurniji u svoj RP.
3. Bolja suradnja s drugim frakcijama (EMS, DOJ, GOV),
Zajedničke akcije (npr. istrage, prometne nesreće, suđenja) dižu kvalitetu RP-a jer svi sudjeluju u jednoj realnoj priči, a ne rade svatko za sebe.
4. Unutarnji događaji i nagrade za aktivnost,
Motivirati članove RP-om, npr. “Policajac tjedna”, “Najbolja patrola”, “Najbolje uhićenje” — uz male nagrade ili priznanja, da ljudi imaju razlog biti aktivni i RP-ati više.
5. Korištenje RP komunikacije u svakodnevnim situacijama,
Potaknuti članove da stalno koriste /me i /do komande te RP izraze (ne “stani”, nego “Gospodine, zaustavite vozilo molim Vas”). To podiže kvalitetu svake interakcije,i time poboljšava doživljaj o RP-u!
6. Uvođenje specijalnih jedinica s jasnim RP zadacima,
Napraviti timove poput SWAT-a, detektiva, prometne jedinice ili obuke za undercover RP. Svaka jedinica bi imala svoju RP svrhu, što donosi više raznolikosti i ozbiljnosti, te kada bi i drugi igraci vidjeli takvu ozbiljnu jedinicu htjeli bi se pridružiti organizaciji!
4. RANKOVI:
30. Nacelnik
29. Zamjenik nacelnika
28. Asistent nacelnika
27. Direktor policije
26. Major
25. Direktor unutrasnje kintrole
24. Komandir swata
23. Glavni inspektor
22. Zamjenik komadanta swata
21. Samjenik glavnog inspektora
20. Krim tim policija