Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Hakovanje accounta I Mujo Simba I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58418,58744
Players nickname
Ebru Kots
Administrators nickname
Mujo simba
Date
Nov 5, 2025
Time
15:00
Proofs
https://imgur.com/a/DAnZkLQ

Zaxon

Player
Player
pozdrav postovana administracijo,
ocu ovim putem da se obratim vama i ocekujem od vas da procitate moju zalbu i da mi pomognete. Ovako ja sam prestao da igram na ovo savrsenom projektu prije jedno 4,5 meseci zbog nekih privatnih stvari i eto prije neki dan sam opet odlucio da udjem na ovaj divni projekat i opet zaigram ali kad sam pokusao da udjen na svoj main acc koji je Id:58418 stalno mi je izlazilo kako unosim pogresne informacije a ja nisam bukv ulazio nit sam ista mijenjao nit sam bilo kojoj osobi podijelio moje informacije sto se tice ovog accounta i onda sam posle pokusao da udjem na svoj twin account koji je Id:58744 i video sam tu da sam blacklistovan zbog odbijanja pc checka ali ja stvanrno nisam to bio ja i onda sam skontao da se radi o hackovanju accounta jer stvarno ako pogledate na moj forum nikad nisam bio kacen da eto imam cheat ili nesto.Spreman sam da pruzim sve moguce dokaze sto se tice tih accounta da sam to ja bio stvarno koji je igrao i posle kad sam prestao da nisam upalio igricu do dana danasnjeg u slucaju da trebate jos koji dokaz ili nesto mogu ga ovde poslati ili preko discorda pa kako vama odgovora,hvala puno na razumevanju i stvarno ocekujem od vas da mi vratite account jer stvarno nisam ja kriv nit sam ista da uradio.

Hvala puno na razumenvanju.
Ugodan dan
Vas Ebru Kots ili ti Zaxon Escobar.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format
1 ID mozes navest na zalbi za koji trazis unban + nisi banovan za Hakovanje provjeri fino kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom