1. Vaše ime u RL : Dalibor
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 4-6h
5. Vaš Diskord : sogli1
6. Vaše Ingame ime : Carlos Morte
7. Vaš ID : 70782
Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Igram vec duze vreme na ovom projektu i puno puta sam bio u kriminalnim organizacijama.
Gledao sam lidere kako vode crim org i tu sam uci na njihovi greskama i dobrim stvarima.
Poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da The Bloods Street Gang bude ozbiljna i poštovana organizacija.
Cilj mi je da The Bloods Street Gang ima prepoznatljiv stil i reputaciju.
Imam ljude koji ce mi pomagati u raznim akcija.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Organizacija će uvek imati aktivan turf team spreman za borbu, uz kvalitetan IC i OOC balans.
Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.
Svako ko bi hteo biti član organizacije biće potrebno da zna osnovna pravila grada i da bude kulturan i primeran.
U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto vece akcije poput talackih i podigli bi crime na veci nivo.
RANKOVI :
1. Suspend
2. Klosar
3. Lil bro
4. Getto boy
5. Lerdy
6. Grafit team
7. Getto cleaner
8. Grafit team lider
9. Turfer
10. O.G
11. Consigliere
12. Co-leader
13. Leader
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 4-6h
5. Vaš Diskord : sogli1
6. Vaše Ingame ime : Carlos Morte
7. Vaš ID : 70782
Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Igram vec duze vreme na ovom projektu i puno puta sam bio u kriminalnim organizacijama.
Gledao sam lidere kako vode crim org i tu sam uci na njihovi greskama i dobrim stvarima.
Poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da The Bloods Street Gang bude ozbiljna i poštovana organizacija.
Cilj mi je da The Bloods Street Gang ima prepoznatljiv stil i reputaciju.
Imam ljude koji ce mi pomagati u raznim akcija.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Organizacija će uvek imati aktivan turf team spreman za borbu, uz kvalitetan IC i OOC balans.
Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
Aktivnos clanova nagradjivao bih Rank-up kako bih im dao dodatnu volju i zelju za jos veci trud i rad.
Svako ko bi hteo biti član organizacije biće potrebno da zna osnovna pravila grada i da bude kulturan i primeran.
U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto vece akcije poput talackih i podigli bi crime na veci nivo.
RANKOVI :
1. Suspend
2. Klosar
3. Lil bro
4. Getto boy
5. Lerdy
6. Grafit team
7. Getto cleaner
8. Grafit team lider
9. Turfer
10. O.G
11. Consigliere