Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Muhamed Alberta

Player
Player
Ime i prezime: Muhamed Kamencic
ID: 73413
Spol: muški
Starost: 15 godina
Rasa: crnac
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Zagreb
Državljanstvo: američko
Otac: Filip Brown
Majka: Veljanaa Jack
Težina: 86 kg
Visina: 189 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: plava
Tetovaže: po cijelom tijelu osim po licu
Prednosti: lojalan, snažan, snalažljiv, precizan
Slabosti: agresivan, voli šefovati

Životna priča:

Zovem se Muhamed Kamencic, ali oni koji su me znali dok sam odrastao u zagrebačkom getu, zvali su me “Geto Zubić Vila” — ne zbog bajki, nego zbog brutalnosti. U kraju sam bio poznat po tome da sam uvijek završavao ono što započnem, bez obzira na cijenu.

Rođen sam u teškim okolnostima, u okruženju gdje se sve rješavalo oružjem i snagom. Još kao dijete bio sam prisiljen ući u geng — ne zato što sam to htio, već zato što je to bio jedini način da preživim. Tamo sam brzo napredovao, dokazivao se svakim danom i s vremenom postao drugi po redu u rangu, gotovo glavni čovjek. Naučio sam pucati s preciznošću koju rijetko tko ima, i vodio sam ulične utrke koje su često završavale nasilno.

Nosio sam tetovaže i na licu, kao znak pripadnosti gangu, ali sam ih kasnije uklonio kad sam odlučio napustiti taj život. Kad je nasilje počelo gutati i one koje sam smatrao braćom, znao sam da moram otići. Počeo sam raditi za državne organizacije, koristeći ono što sam naučio — ali ovaj put u službi zakona.

U školi nisam bio miran — često sam započinjao tuče, bio tvrdoglav i temperamentan. Agresija i želja za dominacijom bile su dio mene od malih nogu. Da bih to kontrolirao, počeo sam trenirati borilačke vještine — kombinaciju kickboxa i grapplinga — što mi je pomoglo da izgradim disciplinu i još veću fizičku snagu.

Danas sam odan, hladnokrvan i spreman preživjeti bilo što. I dalje imam kratki fitilj, ali sam naučio koristiti svoju agresiju kao oružje, ne kao slabost.

Muhamed može dići ljude koristeći medicinsku opremu, pretraživati ih, pokupiti oružje s tla, uzeti robu ili izvesti pljačku ako ima revolver u rukama. (Razlog: sposoban raditi sve to jednom rukom zahvaljujući preciznosti i snalažljivosti.)

Muhamed može ići na 2v1 jer je precizan, snalažljiv i fizički izdržljiv.

Muhamed može slomiti kamericu koristeći /me /do /try komande (ako ima opravdan razlog), jer zna brzo locirati i neutralizirati nadzorne uređaje.

Muhamed može voziti vozilo off-road do 70 km/h, zahvaljujući iskustvu iz uličnih utrka.

Muhamed može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu dok drži revolver u ruci.

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom