Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora | Kevin Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8994
Players nickname
Theo Ammons
Administrators nickname
Kevin Elkhabib
Date
Jun 6, 2022
Time
04:30
Proofs
/

Theo Ammons

Player
Player
Opet se nalazim u zatvoru za nepostojeci anti afk,vozio sam se camcem i stao na par minuta da obavim nuzdu i naspem sok u glavi kad se vracam nalazim se u zatvoru. Pitam admina zasto me je stavio u zatvor on kaze ne javljas se i ne pises u chat. Ako moze neko da zaustavi ovo jer je ovo drugi put da lezim zatvor za nesto sto nisam uradio drugi dan za redom. Molim Vas da se nesto preduzme povodom ovog jer stvarno nema smisla. Cak i posle javljanja na admin chat ovaj covek me je ostavio da lezim u zatvoru ne znam iz kog razloga. Molim Vas da sankcionisete admine jer igraci nisu krivi ako su oni ustali na levu nogu. Hvala

Theo Ammons

Player
Player
U igru sam usao posle 1min od stavljanja u zatvor i to mu nije bilo dovoljno da mi skine zatvor vec je nastavio da mudruje kako je u pravu. Regulisite bahatost i nervozu kod admina

Theo Ammons

Player
Player
Njegov POV od 5min moze da okaci macku o rep jer ja za 8min zaspim,zelim da vidim POV gde krsim pravila

Theo Ammons

Player
Player
Ja nisam jos ni zaspao on me je brze bolje strpao u zatvor,javim mu se odmah posle kick-a on me ostavi da lezim i jos mudruje kako je u pravu. Nema smisla da se admini ovako bahato i bezobrazno ponasaju,cast izuzetcima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom