- Vaše ime IRL: Luka,
- Vaše godine: 15,
- Vremenska zona:GMT+1,
- Prosjek online po danu: 6-8h,
- Vaš Discord: .lule.5,
- Vaše ingame ime: Luka Crussent,
- Vaš ID: 80075,
- Lider za LSPD,
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje),
Mislim da je bitno kmati dobro sklopljen i smisljen hc tim a ja ga i imam, jer mad je HC tim dobar onda je lideru lakse odrzati org.
2.2 Poznavanje pravila
Mislim da je poznavanje pravila grada kao i zakonika bitno za lidera ovakve org., takodje kad bih ja uzeo radnike bi ispitivali ne samo pravila grada nego i zakonik.
2.3 Vodjenje org
LSPD kao jedna od najtezih org. za voditi potrebno je predznanje o org i profesionalnost, koje bi kod mene i bilo.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.,
3.1 Jedinice
Posto cesto u org budu 2 jedinice ja bi ubacio barem 3 i svaka bi imala zaduzenje kojeg se pridrzava.
3.2 Biranje HC tima
Mislim da je jako bitno imati dobro odabran HC tim, a ja ga i imam svi bi imali duznost, i tako bi RP bio na sledecem nivou
3.3 Vodjenje akcija
Mislim da je za RP najbitnije voditi akcije jer se tu pokazuje org, tu bi svi trebali biti kao u vojsci a kod mene bi tako i bilo imam unapred isplanirane ljude za vodjenje akcija koji se ostri i kod kojih se zna red, mislim da su akcije jedan od pokazatelja truda i volje za RP jedne org.
3.4 Jedinice u org.
Kao sto sam rekao imao bi bar 3 jedinice a to su: Inspektori: bave se zaplenom kanabisa. S.W.A.T. : prvi odgovaraju na globale, patroliraju gradom. ACU (anti-corruption unit): u ovoj jed. bi bilo 5-6 dobro i pametno odabranih osoba koje bi hvatale kolege unutar org. u korupciji.
Rankovi
Posto cesto u org budu 2 jedinice ja bi ubacio barem 3 i svaka bi imala zaduzenje kojeg se pridrzava.
3.2 Biranje HC tima
Mislim da je jako bitno imati dobro odabran HC tim, a ja ga i imam svi bi imali duznost, i tako bi RP bio na sledecem nivou
3.3 Vodjenje akcija
Mislim da je za RP najbitnije voditi akcije jer se tu pokazuje org, tu bi svi trebali biti kao u vojsci a kod mene bi tako i bilo imam unapred isplanirane ljude za vodjenje akcija koji se ostri i kod kojih se zna red, mislim da su akcije jedan od pokazatelja truda i volje za RP jedne org.
3.4 Jedinice u org.
Kao sto sam rekao imao bi bar 3 jedinice a to su: Inspektori: bave se zaplenom kanabisa. S.W.A.T. : prvi odgovaraju na globale, patroliraju gradom. ACU (anti-corruption unit): u ovoj jed. bi bilo 5-6 dobro i pametno odabranih osoba koje bi hvatale kolege unutar org. u korupciji.
Rankovi
30.Nacelnik,
29.Zamenik nacelnika,
28.Assistant nacelnika,
27.Chief of police,
26.Captain of police,
25.Major,
--------------------High comand--------------------
24.ACU Director,
23.Vodja jedinice,
22.Zamenik Nacelnika,
21.Supervisor,