Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23146
Players nickname
Scott Kevin
Administrators nickname
Vlada Sada
Date
Nov 5, 2025
Time
00:41
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1176054/

KevinScott

Player
Player
Poštovana administracijo,

Želim da iznesem pojašnjenje u vezi situacije koja se dogodila oko 00:03. Tokom cele akcije jurili smo osumnjičenog zbog krađe vozila. Prvi put nam je uspeo da pobegne, ali smo ga drugi put sustigli kod crvene garaže (non-scripted green zone).

Napominjem da je posle novog ažuriranja na Grandu, kada se putem PDA uređaja markira traženo lice, sada prikazana tačna lokacija osumnjičenog. Kao što se vidi, ja sam se nalazio vrlo blizu crvene garaže, i osumnjičeni je svega oko 10 sekundi nakon dolaska već pokušavao da zameni vozilo.

Takođe, tačno sam znao kako lice izgleda, jer smo ga već ranije jurili za krađu. Imao je 3 wanted levela, pa sam imao potpuno opravdan osnov da mu brojim 5 sekundi za predaju.

Nakon toga je igrač uradio MK (Mercy Kill), šta njegov drug ga ubio da izbegne veca kazna.

Smatram da je odluka administratora u ovom slučaju pogrešna, te molim da se situacija još jednom detaljno pregleda, naročito pre početka izbora za novog LSPD lidera.

Hvala vam na razumevanju i izdvojenom vremenu.

S poštovanjem,
Scott Kevin

KevinScott

Player
Player
Samo da napomenem još nešto:
Lik nije dobio kaznu za MK nit on za MG, iako je uradio Mercy Kill, a njegov drugar takođe nije kažnjen.
Ja sam mu dao 5 sekundi i IC razlog da ustane, nisam odmah pucao, počeo je da beži, što je potpuno IC opravdan razlog za reakciju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Rekao si mu 5s i poceo brojati , nema razloga nema nista , validan PZZ + FailRp jer ovo nije nacin kako se STATE ponasa ,ako imas dokaze da si mu vec validno brojao prije pa on pobjegao onda dostavi i kazna ce biti skinuta , sto se tice ovog sto ga ubio dovrsio ID 58137 dobit ce warn za PZZ + MK
MG - Nedovoljno dokaza

Status
Not open for further replies.
Top Bottom