Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Discord Unban Appeal | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71812
Players nickname
Don Andjelo
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 11, 2025
Time
19:12
Proofs
https://i.imgur.com/UlbFUj9h.jpg

Don Andjelo

Player
Player
Pozdrav Grand Staff timu,

Pisem vam iskreno i sa zeljom da objasnim situaciju koja je dovela do mog bana.
Svestan sam da sam pogresio kada sam poslao link na Grand bota savim slucajno neki link sto ni sam ne znam odakle mi nisam imao losu nameru, jednostavno nisam nista sa namerom uradio nisam zeleo da dodje do toga. To je bila moja nepaznja, a ne pokusaj bilo kakvog reklamiranja ili stete po server.

Grand zajednica mi zaista znaci mnogo, deo sam nje vec neko vreme i iskreno mi je zao sto je doslo do ovoga. Postujem vas rad, trud i sistem koji ste izgradili, i zato mi je jos teze sto sam nehotice prekrsio pravila. prva mi je greska molim vas da mi oprostite i date jos jednu i poslednju sansu obecavam da nece se ponoviti ista greska

Molim vas da mi pruzite jos jednu sansu da dokazem da sam naucio lekciju. Garantujem da se ovako nesto vise nikada nece ponoviti i da cu ubuduce postovati svako pravilo do detalja.

Hvala vam na razumevanju, vremenu i strpljenju.
Nadam se da cete mi omoguciti povratak na server i priliku da budem opet deo Grand zajednice. Jer stvarno mi znaci

User name of disc : andjelo0727
Display name:AURORA I Don Andjelo
Disc id : 1337741480864911360

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kazna nije data od strane RS Administracije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom