Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos | Aleksa Borge

Aleksa Borge

EMS on top
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: a.borge
6. Vaše ingame ime: Aleksa Borge
7. Vaš ID: 29270

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

🟡 2.1. Vizija

- Los Santos Vagos zaslužuje da ponovo bude organizacija koja je prepoznatljiva u svakom delu grada. Želim da svaki član zna šta Vagos znači i da kroz naš RP pokažemo da smo prava porodica sa ulice. Smatram da je Los Santos Vagos sa razlogom izolovan od ostalih kriminalnih organizacija, i želim da pod mojim vođstvom pokažem i zašto.

🟡 2.2. Želja za uspehom

- Nakon toga što me je izjela trema na prošlom intervju dobio sam još veću motivaciju da uzmem organizaciju, imam ljude, zamenike, turf team i sve uslove da učinim makar jedan mandat vredan pomena. Razočarao sam sebe a i mnoge koji su očekivali da uzmem marabuntu, sada mnogo mirnije glave i sa većim samopouzdanjem želim da uzmem Vagose.

🟡 2.3. Iskustvo

- Smatram da sam svojim dosadašnjim RP-om i iskustom u admin timu stekao sve što je neophodno da bi se vodila jedna uspešna kriminalna organizacija. Imam iskustvo kao zamenik u 2 kriminalne organizacije, kada sam vodio akcije članovi su me slušali i pomno pratili, i svaku akciju koju sam vodio niko nije kršio pravila servera, što je i sam cilj.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

🟡 3.1. Ispitivanje prilikom ulaska u organizaciju i kriterijum

- Svaki igrač koji bi hteo da bude deo Los Santos Vagosa bio bi ispitan server pravila od strane mojih zamenika ili mene, takođe bismo opciju za ubacivanje imali samo zamenici i ja, kako bismo sprečili namerno nabijanje warnova i rušenje ugleda organizacije od ljudi koji su došli da napakoste drugima.

Kriterijum za ulazak u Los Santos Vagos Gang:

- Minimum 4 godine u gradu
- 13 godina OOC
- Poznavanje pravila servera.

🟡 3.2. Poboljšanje Roleplay-a

- Današnji Roleplay u crime organizacijama se svodi na talačke, malo pucanja i to je to, nema one želje i volje da se ide i šaraju grafiti, radi na osvajanju teritorija, robanju igrača... Da bi RP bio bolji, treba da se motivišu članovi sa bonusima, unapredjenjima, i da ih stavljamo u uloge gde bi sami vodili akcije, da se oprobaju i da vide kako je to. Članovi treba da osećaju da su deo ozbiljne i aktivne organizacije, ali i da uživaju u tome što rade. Ne pamtim kad je neka Crime organizacija bila aktivna, osim ako FIB dobije disband... Zato želim da napravim najjači gang u gradu koji će da odzvanja od plave boje!

🟡 3.3. Svi kao jedan!

- I dalje neću odustati od cilja koji sam zamislio, a to jeste da se sve kriminalne organizacije ujedine kada se ide na akcije i da idemo zajedno (na one koje smemo), bio plav ili crven, ljubičast ili žut, pa čak i zelen, želim da svi idemo zajedno da pokažemo State organizacijama ko vlada gradom i da nas ne mogu hapsiti nakon svake akcije. Svaka bi bila open fire.

🟡 3.4. Sastanci

- U ovo sam ubeđen da ako nisam prvi, da sam među prvima koji će ovo ikad raditi, a to su sastanci. Svake nedelje bismo pravili 1-2 sastanka sa malim anketama za članove, ankete bi sadržile ocenjivanje mene kao lidera i zamenike, koliko dobro radimo svoj posao i slično. Ankete bi bile anonimne i služile bi kao feedback meni i ostalima šta treba da se menja u organizaciji i šta predlažu. Što se tiče sastanaka, velik deo bih posvetio idejama članova za akcije, lokacije, neke taktike i generalno bih dao akcenat na podsticanje da ne krše pravila servera.

🟡 3.5. Posvećivanje grafitima

- Nisam video dugo da se neka organizacija posvetila toliko šaranju grafita, jeste malo jedna od nebitnijih stakvi u organizaciji, ali bih ja njoj svakako dao lep značaj, postojali bi bonusi za članove Los Santos Vagos Ganga koji budu šarali najviše grafita, o tome ću kasnije pričati. Što se tiče samih grafita, oni su obeležje geta, kao i u pravom životu, kada vidiš previše grafita za neku navijačku grupu u nekom kraju, znaš da si u njihovom kraju, zato ja želim da ceo geto bude ljubičast, da se zna ko vlada Los Santosom.

🟡 3.6. Komunikacija

- Svaka organizacija zahteva dobru komunikaciju lidera i članova, lider koji nije aktivan i koji je samo figura tu dok mu zamenici vode organizaciju nije pravi lider, sama reč "lider" predstavlja vođu, tačnije osobu koja pokreće inicijativu i vodi svoje članove na akcije. Želim da imam takav vid komunikacije da me članovi bez ustručavanja pitaju sve što ih zanima i da im pomognem da nauče što više.

🟡 3.7. Rank sistem

13. - Leader
12. - Godfather
11. - Turfer
10. - O.G
9. - Turfer
8. - Ghetto Cleaner
7. - Grafitti leader
6. - Grafitti team
5. - Gunslinger
4. - Druglord
3. - Gangster
2. - Trainee
1. - Newbie

🟡 3.8. Rankup sistem

- Još jedna novost koju želim da uvedem jeste način na koji bi se dobijao rankup za niže rankove:

1.) Svi prilikom ubacivanja i nakon ispitivanja bi dobili najniži rank (Newbie)
2.) Nakon prefarbanih 5 grafita bi dobili rankup u 2. (Trainee)

- Taj sistem bi se ponavljao do 6. ranka, gde bi sve nakon toga bilo po zasluzi sa aktivnošću i doprinetom Roleplay-u.

🟡 3.9. Bonusi za sve!

- Ja sam svestan da ne žele svi da idu na sve akcije, neki vole FZ, neki vole turf, neki vole talačke, neki vole grafite, neko da ide na evente poput tajne radnje i sl. Zato bih ja delio bonuse na dnevnom i nedeljnom nivou za sledeće kategorije:

Dnevne nagrade:
1. Najviše ofarbanih grafita
2. Najaktivni član bande

- Nagrade bi se delile narednog dana za prethodni (najaktivniji utorkom bi dobio u sredu nagradu).

Nedeljne nagrade:
1. Najviše turf killova
2. Najviše ofarbanih grafita
3. Najviše pokupljenih parashuta
4. Najaktivniji član bande
5. Rising star

- Što se tiče nagrade "Rising star" ona bi se dodeljivala osobi koja ima velik potencijal i najbrže raste kroz činove svojom aktivnošću i doprinosu Roleplay-u.

Ako se neko pita ko čita ovo zašto baš toliko nagrada i bonusa, ljudima je potrebna motivacija da dolaze na akcije i budu aktivni, samo tako možemo da izgradimo jednu ozbiljnu organizaciju koju kada neko vidi u getu beži od nje. Već sam više puta rekao, želim da imam odličan mandat i da ostanem upamćen kao dobar lider, jer znam da mogu i imam želju to da budem.

Hvala svima na čitanju i podršci, odma bih se ogradio da je sve pisano ručno i iz srca, jer istinski želim sve ovo da uvedem i doprinesem organizaciji. Srećno svima! 💛

Top Bottom