Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81500
Players nickname
Zeljkof Mihajlovic
Suspect ID
27
Date of violation
Nov 7, 2025
Time of violation
10:54
Proofs
https://youtu.be/XfrMcASl3LY

Zeljko M

Player
Player
Osoba ID 27 koja radi u FIB je dosla i pisala kazne osobama za parkirana vozila kod pijace gde je zelena zona.
Takodje osoba tvrdi da sme da kazni osobe za nepropisno parkiranje svih vozila jel smo napravili prekrsaj,
dok je doticna osoba takodje bila parkirala vozilo i po njegovoj teoriji prekrisila je pravilo o parkiranju koje on sprovodi nad drugim igracima.
u poceku snimka se vidi da mi je napisao kaznu, a od 50 secundi u klipu se vidi osoba koja nas je kaznija i sta on govori.

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Igrac ne krsi navedeno pravilo !

Razlog: ( Kada nema LSPD-a tacnije kada je DISBAND, tada FIB preuzima SZ Saobracajni Zakonik! )

Jon Bellion

Player
Player
Neznam od kada je problem da FIB agenti daju kazne za ne propisano parkiranje. Kazna kao svaka druga, pogotovo posto je LSPD trenutno neaktivan, FIB i SAHP jedino mogu davati kazne i hapsiti. Ne mogu vjerovati da radi 30k ljudi rade dramu i problem...
Na pjaci se jasno zna di se smije parkirati a di nemoze, postoje dva propisana parkinga ne toliko daleko od pjace. Isto tako da si parkirao na cesti koliko je 15m udaljena od tvog auta i da si parkirao s dvije gume na rinzolu, nikakvu kaznu nebi dobio.
To sto sam se ja parkirao tako, to je IC problem i to se rjesava u gradu a ne na forumu.
Lijepi pozdrav.
Jon Bellion

Status
Not open for further replies.
Top Bottom