Ovako zelim da kazem da se obratim aldinu zasto ne moze da dodje na discord da objasnim situaciju i sve sta je problem jer mi u kuci imamo 2 kompjutera ne zelim da lazem i nas troje igra u kuci razumete i kako da ne bude vise accounta ja sam zamolio ako je moguce unbanat samo 2 mein accounta i nista vise to je 68324 i 54124 ne razumem zasto nebi dali drugu sansu voleo bi drugu sansu sta god treba i imam stari rockstar rekao sam da sve prihvatam!
sta me najvise zanima jeli toliko tesko dati ljudima drugu sansu ali naj iskrenije server opada sa igranoscu jer vas niej briga da dajete unbanove vi samo pisete odbijeno to niej uredu sa vase strane postavi te se na tudju stranu pa vidi te kako je razumete!
sve sam dao molim za unban obecao sam nesto i eto!
rockstar: SASHASAJLA
na oba je taj rockstar
posedujemo taj rockstar
obecavam da nece biti krsenja nikakvog ali evo sta god treba uradicu evo ako treba sta god zelite bice reseno kad vas molim
zar nije nekad bolje da date drugu sansu da vidite pa ako se nastavi banujete ali obecavam nece biti prolbema nikakvih i zanima me da mi napisete da li su oba naloga moguca za unban ili nisu moguca hvala!
sta me najvise zanima jeli toliko tesko dati ljudima drugu sansu ali naj iskrenije server opada sa igranoscu jer vas niej briga da dajete unbanove vi samo pisete odbijeno to niej uredu sa vase strane postavi te se na tudju stranu pa vidi te kako je razumete!
sve sam dao molim za unban obecao sam nesto i eto!
rockstar: SASHASAJLA
na oba je taj rockstar
posedujemo taj rockstar
obecavam da nece biti krsenja nikakvog ali evo sta god treba uradicu evo ako treba sta god zelite bice reseno kad vas molim
zar nije nekad bolje da date drugu sansu da vidite pa ako se nastavi banujete ali obecavam nece biti prolbema nikakvih i zanima me da mi napisete da li su oba naloga moguca za unban ili nisu moguca hvala!