Informacije:
1. Vaše ime irl: Marko
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 3h-11h
5. Vaš discord: markoomihailovicc
6. Vaše ingame ime: Marko Raiikonen
7. Vaš ID: 75239
Dodatne informacije:
1. Lider za: LSPD ( Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji
Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da FIB ima glavnu ulogu koja utiče na smanjenje kriminala i kriminalnih skupina u gradu, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da gradjane Los Santosa
obezbedimo tako sto bi smanjili broi kriminalnih skupina, porodica i manjih udruzenja. LSPD je vec dosta mandata unazad najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima, a ja bih se potrudio da to tako ostane.
2.2- Iskustvo
Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili ostalim kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća prijatno dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. FIB bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi suzbijali kriminal i kriminalne skupine na visokoprofesionalnom nivou.
2.3-Komunikativnost i odnosi
Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Nezainteresovani ljudi ne bi bili primljeni da rade u LSPD-u jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane LSPD-a ostale ogranizacije (FIB, SAHP, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i komunikativno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg agenta.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Sakupljanje Dokaza i pregovori
Posebni agenti bilii bi zaduzeni za sakupljanje dokaza protiv kriminalnih skupina, bandi i porodica. Pregovori na talackim situacijama bili bi ozbiljni i LSPD bi uvek bio spreman da plati odredjenu sumu novca za taoce jer su taoci u tom trenutku najbitniji. Posebni ljudi bi priveli organizatore tog terora i ispitali u posebnim prostorijama radi lakseg dokaza za spis predmeta.
3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama
Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u gradu. Uvek bi pomagali svim ostalim state organizacijama oko bilo cega.
3.3-Povećane zaštitne mere gradjana i hapsenje trazenih lica
Tajni Agenti FIB-a bi se krili po ulicama i trazili trazene kriminalce te bi ih uhapsili. Time bi na ulicama bili posteni gradjani, a kriminalci bi lezali u zatvoru.
3.4-Zapošljavanje
Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje . Zapošljavanje bi se vršilo preko aplikacije. Assistenti FIB Directora bi ispitivali kandidate i odlucivali ko je spreman za posao Policajca , a ko nazalost nije.
3.5-Raspored na akcijama i u gradu
Svaka jedinica u LSPD-u bila bi rasporedjena na razlicite delove grada, kao i na akcijama. Kada su pregovori u toku, najvisi cin bi se nalazio tamo sa par Agenata, ostatak ekipe bio bi na razlicitim pozicijama spreman na pucnjavu, ili u nekom slucaju jurnjavu za kriminalcima. U gradu bi isli Agenti koji pronalaze ljude trazene od drzave.
3.6-Ozbiljnost u organizaciji
Tokom rada LSPD-a ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje, ali sve u umerenim količinama i bez vredjanja ostalih.
3.7-Bonusi bih bili nakon svake Uspesno odradjene Akcije.
Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi! Ne bitno na cin.
4. Kriterijumi zaposljavanja u LSPD-u
MINIMALNE GODINE IC: 14
POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja.
Poznavanje pravila grada i zelja za rad
Komunikativnost i poštovanje.
KODOVI:
10-1 Organizaciono Okupljanje u Bazi( Obavezno od cina 3 pa do 28)
10-2 Odricno, nemoze
10-3 Tisina na text/Voice Radio
10-4 Potvrdno, Moze
10-5 Ponovite poslednji prenos
10-6 Zanemarite Poslednji prenos
10-7 Prijava smene
10-8 Odjava smene
10-10 Pucnjava u toku
10-14 Specijalna odeca Dizajnirana za Akcije
10-20 Trenutna lokacija:
10-21 Trenutno stanje patrola po gradu
10-22 Trenutno stanje akcije u toku
10-33-Hitno potrebna podrska!
10-57 (Pursuit)
10-57 ( Pursuit On foot)
10-99 Situacija Zavrsena!
--------------------------------------------------------------Rankovi:-----------------------------------------------------------------------------------------------------
30- Nacelnik Policije
29- Zamenik nacelnika Policije
28- Asistent nacelniku Policije
27- Direktor Policije
26- Training Instructor
25- Nadzornik Stanice
24- Zamenik Nadzornika stanice
23-Vodja Jedinice
22- Zamenik Vodje Jedinice
21-Glavni Inspektor
20-Inspektor
19-Inspektor (na obuci)
18- UKP operativac
17- UKP (Na obuci)
16- SAJ Operativac
15-SAJ (Na obuci)
14- Saobracajac
13- Policajac III Klase
12- Policajac II Klase
11- Policajac I Klase
10- Policajac Kadet III Klase
9- Policajac Kadet II Klase
8- Policajac Kadet I Klase
7- Policajac (Na obuci)
6- Vucna Sluzba
5- Glavna spremacica
4- Spremacica
3- Suspend 24H
2- Suspend 48H
1- Away
-------------------------------------------------------------------------------------END-----------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na citanju Moje Aplikacije,
Srecno ostalim kandidatima!!!
1. Vaše ime irl: Marko
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 3h-11h
5. Vaš discord: markoomihailovicc
6. Vaše ingame ime: Marko Raiikonen
7. Vaš ID: 75239
Dodatne informacije:
1. Lider za: LSPD ( Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji
Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da FIB ima glavnu ulogu koja utiče na smanjenje kriminala i kriminalnih skupina u gradu, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da gradjane Los Santosa
obezbedimo tako sto bi smanjili broi kriminalnih skupina, porodica i manjih udruzenja. LSPD je vec dosta mandata unazad najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima, a ja bih se potrudio da to tako ostane.
2.2- Iskustvo
Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili ostalim kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća prijatno dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. FIB bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi suzbijali kriminal i kriminalne skupine na visokoprofesionalnom nivou.
2.3-Komunikativnost i odnosi
Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Nezainteresovani ljudi ne bi bili primljeni da rade u LSPD-u jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane LSPD-a ostale ogranizacije (FIB, SAHP, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i komunikativno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg agenta.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Sakupljanje Dokaza i pregovori
Posebni agenti bilii bi zaduzeni za sakupljanje dokaza protiv kriminalnih skupina, bandi i porodica. Pregovori na talackim situacijama bili bi ozbiljni i LSPD bi uvek bio spreman da plati odredjenu sumu novca za taoce jer su taoci u tom trenutku najbitniji. Posebni ljudi bi priveli organizatore tog terora i ispitali u posebnim prostorijama radi lakseg dokaza za spis predmeta.
3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama
Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u gradu. Uvek bi pomagali svim ostalim state organizacijama oko bilo cega.
3.3-Povećane zaštitne mere gradjana i hapsenje trazenih lica
Tajni Agenti FIB-a bi se krili po ulicama i trazili trazene kriminalce te bi ih uhapsili. Time bi na ulicama bili posteni gradjani, a kriminalci bi lezali u zatvoru.
3.4-Zapošljavanje
Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje . Zapošljavanje bi se vršilo preko aplikacije. Assistenti FIB Directora bi ispitivali kandidate i odlucivali ko je spreman za posao Policajca , a ko nazalost nije.
3.5-Raspored na akcijama i u gradu
Svaka jedinica u LSPD-u bila bi rasporedjena na razlicite delove grada, kao i na akcijama. Kada su pregovori u toku, najvisi cin bi se nalazio tamo sa par Agenata, ostatak ekipe bio bi na razlicitim pozicijama spreman na pucnjavu, ili u nekom slucaju jurnjavu za kriminalcima. U gradu bi isli Agenti koji pronalaze ljude trazene od drzave.
3.6-Ozbiljnost u organizaciji
Tokom rada LSPD-a ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje, ali sve u umerenim količinama i bez vredjanja ostalih.
3.7-Bonusi bih bili nakon svake Uspesno odradjene Akcije.
Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi! Ne bitno na cin.
4. Kriterijumi zaposljavanja u LSPD-u
MINIMALNE GODINE IC: 14
POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja.
Poznavanje pravila grada i zelja za rad
Komunikativnost i poštovanje.
KODOVI:
10-1 Organizaciono Okupljanje u Bazi( Obavezno od cina 3 pa do 28)
10-2 Odricno, nemoze
10-3 Tisina na text/Voice Radio
10-4 Potvrdno, Moze
10-5 Ponovite poslednji prenos
10-6 Zanemarite Poslednji prenos
10-7 Prijava smene
10-8 Odjava smene
10-10 Pucnjava u toku
10-14 Specijalna odeca Dizajnirana za Akcije
10-20 Trenutna lokacija:
10-21 Trenutno stanje patrola po gradu
10-22 Trenutno stanje akcije u toku
10-33-Hitno potrebna podrska!
10-57 (Pursuit)
10-57 ( Pursuit On foot)
10-99 Situacija Zavrsena!
--------------------------------------------------------------Rankovi:-----------------------------------------------------------------------------------------------------
30- Nacelnik Policije
29- Zamenik nacelnika Policije
28- Asistent nacelniku Policije
27- Direktor Policije
26- Training Instructor
25- Nadzornik Stanice
24- Zamenik Nadzornika stanice
23-Vodja Jedinice
22- Zamenik Vodje Jedinice
21-Glavni Inspektor
20-Inspektor
19-Inspektor (na obuci)
18- UKP operativac
17- UKP (Na obuci)
16- SAJ Operativac
15-SAJ (Na obuci)
14- Saobracajac
13- Policajac III Klase
12- Policajac II Klase
11- Policajac I Klase
10- Policajac Kadet III Klase
9- Policajac Kadet II Klase
8- Policajac Kadet I Klase
7- Policajac (Na obuci)
6- Vucna Sluzba
5- Glavna spremacica
4- Spremacica
3- Suspend 24H
2- Suspend 48H
1- Away
-------------------------------------------------------------------------------------END-----------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na citanju Moje Aplikacije,
Srecno ostalim kandidatima!!!