postovanje,juce oko 2 ujutru sam bio uhapsen i dok sam bio u celiji hapsili su nekog lika a ja sam se drao dok nije id 23146 dosao da me vodi u samnicu. nije progovorio rec dok sam ga pitao zasto me vodi i priznajem izasao sam iz igre kako nebi isao u samnicu.uso sam opet u igru i stojao u mestu, i opet je dosao, odma me prepoznao i ako ne zna da sam to ja, nego mg-a preko id-a. I opet me veze i vodi u samnicu, opet sam uradio latinicu. i onda opet kada sam usao on se vracao iz dela gde je samnica i opet me je uvideo i opet me vezao i vodio u samnicu.
I kako je covek mene okacio tri puta zbog onoga sto se desilo u 3 minuta. i kako je admin mogao da me jaila 2 puta za cl a treci put kad me okacio napisao je igrac je vec kaznjen. znaci dva puta me je stavio u demorgan. mislim da je ovo velika greska admina sto nije lepo pregledao zalbu i zelim da se svako kazni ko je ovde napravio gresku a ne samo ja,ako je moguce zelim i ja biti izvadjen. hvala u napred.
gta5grand.com
prva zalba
gta5grand.com
druga zalba
gta5grand.com
treca zalba
I kako je covek mene okacio tri puta zbog onoga sto se desilo u 3 minuta. i kako je admin mogao da me jaila 2 puta za cl a treci put kad me okacio napisao je igrac je vec kaznjen. znaci dva puta me je stavio u demorgan. mislim da je ovo velika greska admina sto nije lepo pregledao zalbu i zelim da se svako kazni ko je ovde napravio gresku a ne samo ja,ako je moguce zelim i ja biti izvadjen. hvala u napred.
Approved - CL | 77783
Sve u povgta5grand.com
prva zalba
Approved - CL | 77783
U Pov ovo mu je CL Drugi put.gta5grand.com
druga zalba
Rejected - CL | 77783
Treci put radi CLgta5grand.com
treca zalba