Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46389
Players nickname
Rosalia Psycho
Suspect ID
52011
Date of violation
Nov 9, 2025
Time of violation
3:40
Proofs
https://streamable.com/qcd9ik

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player
Vredja mi oca.
Takodje administracijo proverite da li igrac pod ID-em 71812 ima licnu biografiju jer me dize sa revolverom u ruci, ako nema to je failrp. Hvala! 😘

Don Andjelo

Player
Player
dostavi pov cele RP situacije ponavljam i ovde ti nisi imao strah za svoj zivot i ako si imao 5 puske na glavi zasto krijes skracujes pov dostavi ceo! Molio bi Administraciju da zatrazi ceo pov od doticnog pa da se i sami uverite da je ne istina sto je izjavio ovde se nista ne vidi tacno

Last edited:

Don Andjelo

Player
Player
ipak je getto u pitanju trebao bi se pogledati pov od pocetka RP situacije od njegovog dolaska u getto gde je pre toga ubijen i vratio se ponovo sa namerom da ubije sam 5 ljudi naravno da nije uspeo u tome ubijen je podignut po RP pravilima od strane drugih ali bez straha za svoj zivot samo pogledaj te pov od pocetka pre nego sto je ubijen

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player
ipak je getto u pitanju trebao bi se pogledati pov od pocetka RP situacije od njegovog dolaska u getto gde je pre toga ubijen i vratio se ponovo sa namerom da ubije sam 5 ljudi naravno da nije uspeo u tome ubijen je podignut po RP pravilima od strane drugih ali bez straha za svoj zivot samo pogledaj te pov od pocetka pre nego sto je ubijen
btw sam sam vas 7 pobio jer nemate ruke pijacari i vi ste se vratili u roku od 5 min i tu takodje krsite nlr al me boli djoka, to sto ja nisam hteo da dignem ruke posle toga nema nikakve veze sa ovim gde on spominje clana porodice to je za kaznu sta god nakon toga bilo.

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 46389
ce biti kaznjen za MG
ID 52011
ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 3.2.
(Pisali ste OOC informacije u IC chat)
(Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom