Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kormpiranost bez Biografije RPTOWIN | Ilija White

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82037
Players nickname
Sergej
Administrators nickname
Ilija White
Date
Nov 9, 2025
Time
11:05
Proofs
https://youtu.be/IqScUSohHyM

SergejSjekloca

Player
Player
Poštovani, izvinjavam se što Vam pišem, molim Vas, saslušajte me.
Igrač 81478 je došao iz čista mira i stavio mi je lisice, odveo u samicu i ubacio.
Ovo je klasičan primer kršenja pravila RP-to-Win (RP2W), jer je igrač iskoristio OOC mehaniku (teleport) da bi nametnuo najgori mogući ishod (samica) bez validnog IC procesa i RP-a, čime je cilj bio "pobeda" u situaciji, a ne stvaranje priče. (Ic razlog ti si Čiter)

Njegov razlog je bio "Prolaziš kroz zidove". Dokaz: Takođe, na 0:11, igrač me je teleportovao u samicu i posle roleplay-ovao (RP-ovao), što je takođe protiv pravila.
Sve radnje koje se ne pokazuju animacijom dužni su da se prethodno objasne me ili do komandama. Igrač to nije uradio, već me je teleportovao u samicu i posle izgovorio.
Moj problem nije taj što me je teleportovao u samicu. Problem je što iz čista mira dolazi, govori mi da sam čiter i da prolazim kroz zidove i šalje me u samicu. Proverite logove kad sam ušao na server, kada sam se spawnao u Zatvoru i vidite da li sam u pravu. Molim Vas, oprostite mi, ali ova nepravda me boli. Čovek se iživljava nad igračima. Navodno prolazim kroz zidove i završavam u teretani. Prihvatam PC check, sve ako je potrebno. Takođe, igrač nije želeo da sačeka admina, jer da je admin došao ja bih zahtevao PC check i tu bi se videlo da li sam čiter ili ne. Molim Vas, kaznite ga jer igra ulogu korumpiranog policajca time što me bez IC razloga stavlja u samicu. Ja sam POV koji sam imao okačio. Prihvatam sve, samo ga kaznite, jer me ovo jako boli. Molim Vas, izvinite na dugom tekstu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Admin koji je donio odluku nije vise clan , i obzirom da je sami naslov koji si napisao tamo na zalbi na igrace netacan i sama zalba se ne moze pogledat tako , mozes okaciti ponovo zalbu ako dokazi nisu stariji od 48h , drugi admin ce pogledat i donjet odluku za situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom