1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 15 skoro 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): radi škole stalno drugačije
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-10h
6. Vaš Discord: _license_
7. Vaše ingame ime: Ivan Wersake
8. Vaš ID: 26739
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Već pune 4 godine igram na ovom projektu te sam u to vrijeme skupio puno iskustva kao običan igrač. Bio sam u svakoj org što mi je isto skupilo puno iskustva. Volio bi se oprobati u ulozi admina jer bi volio svoje znanje prenjet na druge.Također bi volio pomoć novim igračima i igračima kojima treba pomoć
2. Koje su vaše prednosti? pametan, spreman na sve, brzo učim
3. Koje su vaše najveće slabosti? nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) DA nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? NE
2. Vaše godine: 15 skoro 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): radi škole stalno drugačije
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-10h
6. Vaš Discord: _license_
7. Vaše ingame ime: Ivan Wersake
8. Vaš ID: 26739
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Već pune 4 godine igram na ovom projektu te sam u to vrijeme skupio puno iskustva kao običan igrač. Bio sam u svakoj org što mi je isto skupilo puno iskustva. Volio bi se oprobati u ulozi admina jer bi volio svoje znanje prenjet na druge.Također bi volio pomoć novim igračima i igračima kojima treba pomoć
2. Koje su vaše prednosti? pametan, spreman na sve, brzo učim
3. Koje su vaše najveće slabosti? nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) DA nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? NE