Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal P.dog 1. 7 /Kizule macak

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79683
Players nickname
Eldorado
Administrators nickname
kizule macak
Date
Nov 8, 2025
Time
13:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hlATx0mW5Cg

Mujo

Bubica: E_ldo
Player
Postovana administracijo dobio sam ban zbog P.dog 1.7 ne bi se zalio ovoliko da sam nesta pogresio ja sam snimao kada sam bio na kralju planine otisao sam da posaljem pov i zato sam napisao "stize pov" kada sam usao u amd da posaljem pisalo je da sam snimao 3-4 sati kada sam htjeo da klipam, video je nestao trazio sam svuda ali klipa nije bilo. Chit nikada nisam imao mozete mi pregledati komp koliko zelite nista nece pronaci. Ne bi mi bilo krivo sto sam dobio ban da nisam recordo ili da sam chitovo ali ja sam ni kriv ni duzan sve sam radio kako treba i nije do mene nego do amd-a. Da mi date 30 dana ban zato sto nista nisam uradio stvarno nema smisla igram na vasem projektu 100 sati u zadnji 5 dana. Stvarno mi je zao sto se ovo desilo ali ja tu nista ne mogu da ucinim. Molim vas da razmislite o ukidanju ban-a. Lp
Postavicu i snimak da vidite kako igram i da rekordam sve snimak je na isti taj dan kada je momak trazio pov. Stvarno ne znam sta se desilo sa tim snimkom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom