Zdravo nalog sam napravio na social club Maka0289 posto vise nemam pristup tom socialclub napravio sam novi JaakooE I ja sam pitao Aldin Verstappen da li mogu da igram i on mi je rekao da moram da se selfreportam pa sam to i ucinio pa bi sada voleo ako mogu da dobijem unban na nalogu i da nastavim da igram preko socialclub JaakooE na Technical section su mi odobrili da igram na JaakooE ali u tom trenutku nisam bio ban jer mi nije bila pregledana zalba na igrace to jest selfreport.
Prethodna zalba mi je bila odbijena iz razloga sto Twink nalog nije Appealable pa sam iso Technical section i oni su mi rekli da mi je 50524 main nalog pa ako bi mogao na njemu da dobijem unban. I nisam bas siguran da je ime na nalogi Marko Nevolja ali mislim da jeste.
socialclub na koji je kreiran Maka0289
socialclub na koji bi nastavio da igram JaakooE
1 : Screenshot
2 : Screenshot
Prethodna zalba mi je bila odbijena iz razloga sto Twink nalog nije Appealable pa sam iso Technical section i oni su mi rekli da mi je 50524 main nalog pa ako bi mogao na njemu da dobijem unban. I nisam bas siguran da je ime na nalogi Marko Nevolja ali mislim da jeste.
socialclub na koji je kreiran Maka0289
socialclub na koji bi nastavio da igram JaakooE
1 : Screenshot
2 : Screenshot