Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82037
Players nickname
Sergej
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Nov 11, 2025
Time
10:01
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1178386/

SergejSjekloca

Player
Player
Admin je rekao: "ID 82037 se namerno odlogovao iz igrice kod panela i sačekao XX:59 kako bi se ulogovao odmah do njih i dobio prednost, što nije moguće u pravom životu."

I. Ne moze biti PG

Ovim postupkom nije prekršeno pravilo Powergaminga (PG).

Definicija Powergaminga (PG) glasi:
Powergaming (PG) se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.
  1. O Prednosti (Namera vs. Ishod):
    • Iako je moja namera možda bila da ukradem panele, ja to nisam učinio i moj plan je propao.
    • Spawnanje na mestu izlaska ne pruža nikakvu IN-GAME prednost, što se jasno vidi u POV-u. Igrači su me odmah ubili, a ja ništa nisam mogao da uradim.
    • Iako je moja namera bila da ostvarim prednost, ja je nisam ostvario, niti bih je ostvario tom radnjom, jer ta radnja ne ostvaruje prednost.
    • Ovo je slično situaciji: Kao da se zaletim u igrača autom želeći da uradim VDM (Vehicle Deathmatch), ali ga promašim. Iako je namera postojala, ja pravilo nisam prekršio jer sam bio nesposoban da ga prekršim.
  2. O Nerealnosti:
    • U pravom životu čovek se ne može "spawnati" pored panela. Međutim, ne može se spawnati ni u kući, niti ispred hotela, niti u HQ organizacije. Spawnanje/Logovanje na mestu izlaska je mehanika servera i samo po sebi nije zabranjeno.
    • Niti postoji pravilo koje zabranjunje zloupotrebu istog .

II. Selektivno Kažnjavanje

Admin je u žalbi izjavio da će kazniti i druge igrače:
Admin je rekao da će kazniti:
  • ID 21986 će dobiti kaznu za GP 6.15.
  • ID 34493 će dobiti kaznu za GP 6.15.
Međutim, to nije učinjeno.
Kao što se vidi na ovoj slici [ ], Admin je kaznio samo mene, a ne sve igrače koje je rekao da će kazniti u žalbi. Zahtevam objašnjenje zašto su ostali igrači izostavljeni iz sankcija, dok je samo meni dodeljena kazna.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom