Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38357
Players nickname
Nora Cortes
Administrators nickname
Xx
Date
Nov 9, 2025
Time
00:00
Proofs
blob:https://imgur.com/c3d401b9-df7f-4270-8366-a579e3128c78

Nora Cortes 38357

Player
Player
Dobar dan administracijo zelim da iskazem svoje iskreno nezadovoljstvo prema postupcima i ophodjenju odredjenih ljudi iz administracije. U pitanju je situacija o kojoj sam slusala cesto i evo meni se desila. U pitanju je kradja neregistrovanog vozila koje je upalo u vodu gde se mozete sigurno sloziti sa mnom da to vozilo vise nije funkcionalno i nema teoretske sanse da moze biti ukradeno. Ako sagledamo to sa stvarnim zivotom da li vozilo koje je satima natopljeno vodom moze biti u normalnom voznom stanju? Te tu nema govora da admin vadi to vozilo i pomaze igracima ako ne zahteva i dotvole vlasnika istog.

Meni se licno desilo da sam se nasalila sa svojim femom parkirajuci svoj auto pored bazena te su ga oni helijem slucajno gurnuli u taj isti bazen i tu je i ostao. Ja sam zavrsavala sa njima nase dnevne obaveze oko biznisa te mi u jednom trenutno stize obavestenje da je moje vozilo ukradeno. Pritom ja nisam dala dozvolu da se moj auto izvlaci iz vode planirajuci da ga pozovem normalno u garazu kasnije.

Zato zahtevam ako nije kasno da se proveri koji je administrator prihvatio poziv xx igraca da trazi da se MOJE VOZILO vadi iz bazena (ime igraca: DZOKSY BOMBAS) i da taj administrator bude upozoren za to, da treba proveravati cije je vozilo.
Jer mislim da ovo stvarno nije fer prema ostalim igracima i da drma malo logiku samog roleplaya. Naravno najmanji problem su pare tu.

Nora Cortes 38357

Player
Player
gvFs1ef.jpeg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom