Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved CR FEAR RP I 73362 79762 53510

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
MILE PUSKKA
Suspect ID
73362 79762 53510
Date of violation
Nov 10, 2025
Time of violation
19:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mjMtiP7-AKk

zli

Player
Player
Nakon što sam kupio osiguranje uputio sam se autocestom prema gradu u jednom trenutku zabija se auto u mene šalje me u visine
nakon što padam ponovo me udara i prolazi za njim policija kreće ja vozim iza njih i odjednom dolazi policija na autoputu iza mene
i zaustavlja me tvrdi da sam vozio više od 300 što oni nisu mogli vidjeti jedino da se spuštaju svemirskim brodom i to vide u trenutku kad sam ja vozio
oni su hvatali drugog čovjeka okrivili mene dobio sam zatvor 75 min i kaznu 75000 ponavljam ja sam u jednom trenutku prekoracio brzinu od 300
ali oni to nemogu vidjeti imate sve na snimku pa pregledajte.Opet sam dobio zatvor opet nisam prekršio pravila nego to rade drugi a mene zatvaraju.

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 73362 će biti kažnjen za Car Ramming (CR)
Zabranjeno je namerno udarati svojim auto drugi auto.

Policija u ovom slucaju nista nije prekrsila iz dostavljenog pov-a, jer su imali dovoljan IC razlog da vas zaustave.
Pov za kazne koje navodite nisu dostavljene u ovoj zalbi, samim tim mozete okaciti pov situacije u novoj zalbi.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom