Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno Donesena Odluka | Niko Salamanca

Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Nov 11, 2025
Time
18:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1180634/

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Imam jedno pitanje, zasto Yakuza Familija ima neformalnu a najveca su svetska RL poznata japanska kriminalna organizacija na svetu,
A imaginarni lik kao sto su Peaky Blinders nije dozvoljeno... Mislim da to nije pravedno obzirom da 2 godine gradimo Peaky Blinders ime na serveru skupljamo ljude ulazemo u porodicne biznise,kucu, vozila itd... I sad kad smo konacno spremni i brojimo skoro 70 clanova prinudjeni smo da menjamo ime , 2 godine igramo i gradimo ulogu Peaky Blindersa u ovom gradu i posle toliko vremena provedenog na serveru kao i rl para ulozenih u projekt ove familije a da o ingame ne spominjem... Unisten nam je sav trud koji smo ulagali svo ovo vreme.
IMPORTANT - Pravila i Zahtjevi za prijavu neformalne organizacije Ja ovde ne vidim da igde pise da nesme da se koristi odredjeno ime, A ako nesme zasto je onda Yakuza odobreno koje RL svetski najpoznatija kriminalna organizacija na svetu ?
Moj zahtev za neformalnu Rejected - Peaky Blinders I Neformalna organizacija
Mozes li molimte da mi objasnis i dali ja imam pravo da se zalim... Stvarno smo jako puno GC ulozili da bi dosli do ovde gde smo

Kao sto opet kazem nigde u pravilima ne pise da ne sme da se koristi odredjeno ime. Mi 2 godine gradimo ovo ime u gradu da bi se preko noci sve srusilo.
Molim da zalbu pregleda neki visi admin i da mi obrazlozi zasto Yakuza sme a mi ne mozemo. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom