Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75702
Players nickname
Vukasin Rakic
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Nov 11, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/GXscrPea5K4?si=jzLbhXuXD_RUu8E3

bubac

Player
Player
U 2022. godini sam napravio nalog ID 28208 i tada sam dobio perma ban. Posle toga sam napravio nalog ID 42663 i na tom nalogu sam takođe bio trajno banovan zbog GP 1.4, 17. maja 2025. godine. Nakon toga sam napravio naloge ID 75702 i ID 76902, ali sam i na njima dobio ban zbog vređanja projekta.

Želim da kažem da mi je jako žao zbog toga što sam vređao projekat. Sada se iskreno kajem. Tada sam bio mlađi i nisam razmišljao kao sada — trenutno imam 15 godina i shvatam svoje greške. Želeo bih da se izvinim svim administratorima koje sam uvredio, kao i samom vlasniku servera.

Zato bih želeo da zatražim unblacklist za naloge ID 75702 i 76902. Spreman sam da prihvatim money wipe ili bilo koju drugu kaznu koju odredite. Takođe, želim da doniram novac serveru i da uložim trud u zajednicu kroz kvalitetan RP.

Na ovaj server sam doveo nekoliko svojih drugara jer iskreno mislim da je najbolji i najzabavniji. Smatram da sam zaslužio drugu šansu, jer sam sazreo i naučio da se ponašam. Kada bih se vratio na ovaj server, život bi mi bio mnogo bolji i zabavniji — imao bi smisla kao nekada.

Zaista sam uživao sve ove godine dok sam igrao na vašem projektu. Jednom sam čak, dok sam bio na času, rekao profesorki „ideš na gradski“ — toliko sam bio u ulozi i voleo taj RP.

Na ovom projektu sam stekao mnogo prijatelja, što mi mnogo znači. Ponekad čak razmišljam o Grand Roleplay serveru po ceo dan, i znam da se nekad i rasplačem od nostalgije.

Pokušao sam da igram i na drugim projektima, ali nijedan nema tu posebnu toplinu kao vaš. Kada jednom počneš da igraš, ne možeš da staneš. Dovodio sam više od 10 prijatelja na server, a par puta sam čak i kupio GC.

Ne možete da zamislite koliko mi je žao zbog toga što sam vređao projekat i kvario drugima roleplay. Sada bih sve dao samo da se vratim bar na jedan dan. Molim vas, dajte mi šansu i skinite mi blacklist.

Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom