Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36141
Players nickname
Predrag Berlusconi
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 25, 2024
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qM96qq1gX5Q

Giuseppe Morabito

Player
Player
Pozdrav poštovana administracijo,

25. avgusta 2024. godine dobio sam blacklist za lidere organizacija zbog čitera koji je na informalu napravio 50-60 kilova, link sa videom se nalazi ispod.

veoma bitne stvari u vezi sa ovom situacijom:

- Kan Yip (ID: 64307) čiter koji je napravio gore pomenuti prekršaj je odmah nakon eventa je dobio blacklist sa servera
- u našu porodicu je ušao preko hotelske opcije koja je bila omogućena - niko ga od članova nije lično pozvao (nismo mogli ni da pretpostavimo da je čiter)
- da stvar bude još gora nismo čak ni osvojili taj informal jer je pobio i članove naše porodice
- igrač je dobio ban sa servera pre nego što smo uspeli da ga izbacimo iz fema
- čini mi se da je osoba stranac i da nije sa naših prostora
- razlog zašto je imao pravo da ide na porodične događaje je taj što smo tada automatski davali rank 2 osobama koje uđu zbog činjenice da je rank 1 suspend (od ranka 2 bilo je moguće učestvovanje na eventima)
- na kraju videa se jasno vidi u porodičnom četu kako ga naš igrač pita da li stvarno čituje

Nakon što sam se vratio na ovaj projekat ponovo smo aktivirali porodicu u kojoj sam lider od njenog osnivanja i koja postoji već nekoliko godina, svakodnevno brojimo 20-30+ aktivnih članova i posećujemo preko 80% svih familijarnih evenata i u tom pogledu mislim da smo jedna od aktivnijih porodica pa bih iz tog razloga još jednom želeo da vas zamolim da moja porodica i ja ponovo dobijemo mogućnost da imamo neformalnu.

Hvala unapred na odgovoru!
Predrag Berlusconi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom