Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Boban Avramovic
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona
Moja vremenska zona je: (GMT+2)
4. Prosječna aktivnost na dan: 2,3 sata vikendom 4 do 6sati
5. Vaš Diskord: _kevin99
6. Vaše Ingame ime: Kevin Elkhabib
7. Vaš ID: 519

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želeo bih da postanem ADMIN na Grand Role Play server zato sto sam bio vec ranije i imam iskustva i znam kako sta funkcionise i da bi pomogao novim a i starim igracima kad im je potrebna pomoc.
Podržavam svakog igrača bez obzira na to sviđa li mi se ova osoba ili ne, na kraju krajeva, ne radi se o meni, već o održavanju ovog servera, pre svega pažnjom i redom.
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je sto znam vecinom kako funkcionise server i sve ostalo, bio sam vec admin na ovom serveru kao sto mozete videti po mom forum nalogu da imam dosta resenih zalbi.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Često sam nezadovoljan onim što radim, uvek želim da se poboljšam čak i ako je već savršeno
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno da sam spreman nisam neki roleplay igrac vise volim s neba da gledam i da pomazem igracima i da kaznim one koji prekrse pravilo.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Neaktivnost na serveru, povecaj aktivnost pa se prijavi za 14d​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom