By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije imo tablicePljackao si vozilo, i to moje licno od sluzbenog lica projano ti je milion puta i jurimo te vec 10 minuta tako da imamo svako pravo da zaustavimo vozilo jer si ti opljackao vozilo
pa dobro toe utisanje 120 min i ti si radio u celiji mgIsto cuje se kako si rekao na bubici a daj hapse me, tako da si sam sebe stavio za MG.
samo da znas laganje administracije nije lijepoDruze, dosta pisanja 100 puta smo ti slali stavio si pov od 20 sekunde i plus radis mg pusti admina da odluci ko je kriv ovde, sam si sebe ukanalio.
okaci me za pg ako je tako, ja sam samo dostavio pov u kojem se vidi da mi nisi poslo poruku, a ugasio si autoDruze koliko ja znam kad se dostavlja pov trazi se duzi od akcije krao si kola a kola se kradu 20 minuta postavi pov od tad kad smo dosli kad smo ti slali da stanes 100 puta isao si na brdo i pobego pa posle ovo je na kraju ostalo ti je jos 3 minuta 2 da ukrades auto i nahvatili smo te