1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 3-6
5. Vaš Discord: stefan.d.
6.Vase ime ingame: Stefan Mafiossa
7. Vaš ID: 32362
1.Leader za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Iskustvo u vođenju organizacija
Kroz prethodni angažman imao sam priliku da učestvujem i doprinosim kao asistent u više organizacija, gde sam stekao dragoceno iskustvo u planiranju, koordinaciji i realizaciji aktivnosti. To iskustvo mi je omogućilo da razumem kako funkcioniše jedna uspešna organizacija i kako se najbolje upravlja timom ljudi različitih sposobnosti i karaktera.
2.2. Sposobnost formiranja i vođenja jakog tima
Trenutno imam okupljen tim ozbiljnih i pouzdanih ljudi koji dele istu viziju i želju za napretkom. Verujem da uspeh bilo koje organizacije zavisi od kvalitetnog tima, a ja sam siguran da zajedno možemo da ostvarimo vrhunske rezultate. Moja uloga lidera bi bila da usmerim, motivišem i povežem ljude ka zajedničkom cilju.
2.3. Želja da organizaciju podignem na viši nivo
Imam jasnu viziju o tome kako se ova organizacija može razvijati i napredovati. Moj cilj je da, kroz posvećen rad, inovativne ideje i timsku saradnju, organizaciju dovedem do vrhunca uspeha — da postane prepoznatljiva, efikasna i primer drugima po svojoj organizaciji i rezultatima.
3.Vaš savjet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji
3.1. Strožiji uslovi za prijem novih članova
Svaki kandidat koji želi da postane deo organizacije morao bi da poznaje osnovna i napredna RP pravila, kako bi se izbegle greške koje kvare doživljaj igre. Takođe, uveo bih minimalne uslove — najmanje 5 godina in-character (IC) i 12 godina off-character (OOC), čime bi se osiguralo da u organizaciju ulaze zreli i odgovorni igrači.
3.2. Aktivno učešće na događajima organizacije
Insistirao bih da članovi, koliko je to moguće, prisustvuju svim važnim događajima i aktivnostima organizacije. Na taj način bi se jačao timski duh, stvorila bolja povezanost među članovima i održavao kontinuitet u RP pričama.
3.3. Uvođenje obuke i mentorstva za nove članove
Za nove igrače bih organizovao posebne RP obuke, gde bi ih iskusniji članovi učili pravilnom ponašanju u igri, komunikaciji i donošenju odluka u skladu sa likom. Na taj način bismo osigurali da svi članovi razumeju i poštuju RP standarde organizacije, čime bi se postigao maksimalan nivo kvaliteta i realizma u svakodnevnom igranju.
Rankovi:
1. Suspend 72h
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Ghetto boy
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. Hitman
9. Turfer
10. O.G
11. Brother
12. Goodfather
13. Padre
Hvala na citanju, srecno svim ostalim kandidatima!