Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mileprom

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vukan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:5-8h
5. Vaš Discord: chieftf2
6. Vaše ingame ime: Mile Prom
7. Vaš ID: 55705

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1: Povratak moći organizaciji
Objašnjenje:
Families su oduvek bili ikonična organizacija koja je ulivala strah svima, od običnih civila pa sve do state-a. Upravo zbog toga želim da preuzmem vođstvo i vratim staru slavu organizaciji. Cilj mi je da se ponovo izgradi ozbiljna i moćna organizacija, koja neće biti samo još jedna ulična banda, već prava institucija sa jakom reputacijom i stilom.
2.2: Okup pravih ljudi i stvaranje dobre RP priče
Objašnjenje:
Želim da okupim ekipu koja zna šta znači lojalnost, poštovanje i RP atmosfera, da kroz priču razvijamo i sukobe i saveze koji će dati pravu RP autentičnost serveru. Ne radi se samo o pucanju, radi se o građenu prave priče i identiteta organizacije, da se zna ko su Families. Želim da svaki igrač oseti taj duh bande i da zna da ima posla sa ozbiljnom organizacijom.
2.3: Spreman sam na izazov vođstva organizacije
Objašnjenje:
Duže vreme sam skupljao iskustvo u bandama, kao niži tako i kao viši čin. Voleo bih da preuzmem vođstvo jer verujem da sam spreman da prihvatim izazov i vodim organizaciju bez ikakvih problema. Siguran sam da mogu da napravim pravu RP priču u kojoj bi svi igrači voleli da učestvuju, bilo kao deo organizacije ili protiv nje.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Najbitnije je stvarati dobru RP priču, a to će se uspostaviti kroz pravilno poštovanje RP Pravila i nula tolerisanja kršenja istih.
3.2 Poštovanje je vrlo bitna stvar, da niži čin poštuje visokog ali i da visok čin poštuje nižeg, jer je poštovanje osnova dobre organizacije.
3.3 Minimalno godina za ulazak u organizaciju je 6 (IC).
3.4 Za kršenje pravila će biti suspenda/kickovanja a za uspešan rad i aktivnost će biti bonusa.

Rankovi:
1. Suspend
2. Newbie
3. Gangster
4. Ghetto Boy
5. Hustler
6. Graffiti Team
7. Graffiti Team Leader
8. Homie
9. Turfer
10. O.G
11. Enforcer