Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Djoksi

Player
Player
Vaše ime IRL: Djordje
Vaše godine:15
Vremenska zona:GMT +1
Prosjek online po danu:4-6
Vaš Discord:djoksii213
Vaše ime u igri: Djoksi Angel
Vaš ID:48993

1.Lider za : Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim da budem lider za The Families jer imam jasnu viziju kako da vodim kriminalnu organizaciju , kako po pitanju organizacije, tako i po reputaciji na serveru . Od mog pocektka igranja na ovom projektu oduvek sam hteo da budem lider neke org , pronasao bih sebe kao dobrog lidera The Families. Ovo vidim kao savršenu priliku da okupim aktivne i lojalne igrače koji će predstavljati pravi tim, a ne samo grupu pojedinaca.Moja želja nije samo da predvodim, već i da stvorim zajednicu koja ima svoj cilj, priču i ponos što nosi Families boje.

3. Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji,
Imam lojalan tim ljudi koji ce biti u organizaciji od pocetka i koji ce biti detaljno obuceni . Svi ljudi koji bi hteli da udju u organizaciju ce biti detaljno ispitani RP pravila . Svaki nov clan bi morao da postuje starije clanove. Delio bih redovno bonuse i redovno bih delio rank up-ove , tako bi posticao clanove da daju sve od sebe i budu aktivni

Rankovi

1. Suspend
2. Newbie
3. Ghetto Boy
4. Ghetto Man
5. Ghetto Team Leader
6.Gangster
7. Grafiti Boy
8. Grafiti Team Leader
9. Turfer
10.O.G.
____________ HC
11.Consligiere
12. Co-Leader
13. Leader

Hvala na citanju i srecno svim ostalim kandidatima !!!!

Top Bottom