Zahtev za Unban – Iskreno Izvinjenje Administraciji Grand RP Servera
Poštovana administracijo Grand RP servera,
Ovime želim da uputim najiskrenije i najdublje izvinjenje zbog svog prethodnog ponašanja na serveru. Dobio sam zabranu (ban) pre otprilike šest meseci zbog korišćenja Redux moda tokom igranja na Rage MP platformi. U to vreme nisam bio dovoljno svestan težine svojih postupaka i posledica koje takva radnja može da donese, kako meni lično, tako i celoj zajednici igrača koji poštuju pravila i trude se da održe fer i poštenu igru.
Sada, sa velikim vremenskim odmakom i iskrenim razmišljanjem o svemu što se dogodilo, mogu reći da sam naučio veliku životnu lekciju. Shvatio sam da nijedan dodatak, mod ili prednost ne može da opravda varanje, jer time ne samo da gubim poverenje administracije, već i poštovanje drugih igrača koji su pošteni i trude se da uživaju u igri onako kako je predviđeno.
Iskreno mi je žao što sam uopšte dozvolio sebi da prekršim pravila koja su jasno postavljena. U tom trenutku nisam razmišljao o posledicama, ali sada shvatam koliko je to bilo neodgovorno i nefer prema svima koji vredno održavaju red i pravednost na serveru. Duboko se kajem zbog te greške i obećavam da se nikada više neće ponoviti.
Tokom ovih šest meseci koliko sam bio banovan, imao sam vremena da razmislim o svemu i da shvatim koliko mi Grand RP zajednica znači. Nedostaje mi druženje sa igračima, RP situacije, atmosfera i sve ono što čini ovaj server posebnim. Grand RP nije samo obična igra — to je zajednica, mesto gde sam stekao poznanstva, iskustva i lepe uspomene.
Zato vas ovom prilikom molim da mi pružite drugu šansu. Spreman sam da dokažem da sam naučio iz svoje greške i da sam sada potpuno drugačija osoba. U potpunosti poštujem pravila i spreman sam da igram isključivo pošteno i u skladu sa svim propisima koje je administracija postavila.
Još jednom se iskreno izvinjavam celoj administraciji, vlasnicima servera, kao i svim igračima koje sam svojim postupkom možda razočarao ili uznemirio. Ne tražim posebne privilegije niti izgovore — samo mogućnost da dokažem da sam naučio lekciju i da zaslužujem novu šansu da budem deo Grand RP zajednice.
Molim vas da razmotrite moj zahtev i da mi omogućite povratak na server, uz obećanje da ću od sada igrati iskreno, fer i sa punim poštovanjem prema pravilima i administratorima.
Hvala vam na vremenu, razumevanju i strpljenju da pročitate ovo moje izvinjenje. Nadam se da ćete prepoznati moju iskrenost i omogućiti mi da se vratim i nastavim da doprinosim serveru na pozitivan način.
S poštovanjem,
Ivan Hoffmann
Datum: 13.11.2025
Razlog bana: Korišćenje Redux moda
Vreme proteklo od bana: 6 meseci