Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Asistenta Administracij Akira Phantom

Rejected
Status
Not open for further replies.

Akiraa_

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 15 i pol
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): tokom tjedna sam in game od 14:00 do 21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 3 do 7 sati zavisi od obveza
6. Vaš Discord: patrik.br
7. Vaše ingame ime: Akira Phantom
8. Vaš ID: 39272
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Asistent

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postati asistent administracije kako bih pomogao drugima. Kada sam tek došao u grad i drugi su pomagali meni tako da želim pomoći drugima kao što su i meni prije. Želim da svako može igrati ovaj projekt bez neodgovorenih pitanja i nejasnoča.
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su to da ću uvjek staviti želje i pitanja drugih ispred svojih. Odnosno to da ću pomoći drugima kako je god moguće, makar me to koštalo nekog odricanja. Također sam brz i snalažljiv u svakakvim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moja najveća slabost je brzopletost u manjoj meri
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne (asistent administracije)
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Ne (asistent administracije)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Jednini problem koji me trenutno sprecava je skola ali samo u jutarnjim satima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom