Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija | Hazbi Cousinosy | 53510

Status
Not open for further replies.

Elmin4213

Player
Player
Ime i Prezime: Hazbi Cousinosy
Pol: Muški
Starost: 25 godine
Rasa: Bela
Nacionalnost: Romska
Mesto rođenja: Los Angeles
Otac: Diego Cousinosy
Majka: Maria Cousinosy

Fizičke Karakteristike:

Težina: 89 kg
Visina: 163 cm
Boja očiju: Tamnozelene
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: Na svim dijelovima tjela

Prednosti:

Dobor Vozim
Vest sa taktickim oruzijem

Slabosti: Nestrpljiv
Kocka

Životna priča:
Rođen sam u najmračnijem delu grada, tamo gde se ulice pamte po senkama, a osećaj pripadnosti retko dolazi prirodno. Odrastao sam među zgradama čiji su zidovi šaptali priče o neuspelim snovima, borbi i preživljavanju. U takvoj sredini brzo odrasteš, često pre nego što shvatiš šta to uopšte znači. Ulica je bila moj prvi učitelj — stroga, nepredvidiva, ali neumoljivo iskrena.

Kao klinac upao sam u društvo koje mi je nudilo brza rešenja i lažnu sliku moći. Radio sam gluposti koje danas ne mogu da opravdam: petljao sa ljudima koji su živeli na ivici zakona, prodavao sitnice koje su donosile brzu lovu, a sporu propast. Nisam bio loš čovek u duši, samo pogrešno usmeren, naivan i željan poštovanja na pogrešnim mestima.

Sve se promenilo onog dana kada sam video kako moj dotadašnji „životni stil“ uništava ljude oko mene. Shvatio sam da ne želim da postanem još jedan lik iz tužnih priča koje kruže našim kvartom. Tada sam presekao — napustio staro društvo, presekao veze i odlučio da svoj život preokrenem ka nečemu što ima smisla.

Nisam hteo samo da se sklonim od kriminala. Hteo sam da budem na njegovoj suprotnoj strani. Zato sam odlučio da se prijavim u LSPD. Bio je to težak put: fizičke provere, psihološki testovi, konstantno dokazivanje da nisam isti onaj momak sa ugaonih ulica. Ali istrajao sam.

Ulazak u LSPD nije bio samo novi posao — to je bio novi identitet. Svaki dan nosim uniformu sa ponosom, svesno birajući da budem snaga dobra u gradu koji me je nekad gurao ka pogrešnom putu. Danas stojim tamo gde sam nekada bežao, štitim ono što sam nekada ugrožavao i dokazujem sebi da čovek zaista može da se promeni.

Moja prošlost je težak teret, ali i snažna lekcija. A moja sadašnjost? Ona je dokaz da pravo iskupljenje postoji — samo ga moraš želeti više nego išta drugo.

RP Ishodi:

1. Hazbi može učestvovati u oružanim sukobima u odnosu 2v1, zahvaljujući bogatom znanju baratanja oružjem koje je nasledio od oca i razvio kroz višegodišnju ličnu obuku.
  2. Može vezivati osumnjičene, pretraživati lica i objekte, pružati prvu pomoć, ubacivati lica u vozilo, kao i izvoditi pljačke (u specifičnim RP situacijama) koristeći revolver ili tejzer sve u skladu sa ličnom zaštitom i pravilima RP.
  3. Hazbi zna da koristi snajpere, sačmare i LMG oružja koja zapleni od kriminalnih grupa (uz poštovanje pravila kao što je P.D 1.6).
  4. Dozvoljena mu je vožnja standardnih vozila po offroad putevima do 60 kmh, zahvaljujući veštinama stečenim tokom selidbi i uličnih trka (uz poštovanje PG pravila).
  5. Hazbi zna pravilno da koristi me i do komande u svim RP interakcijama, realistično i u skladu sa server pravilima.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom