Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | Hazbi Cousinosy | 53510

Rejected
Status
Not open for further replies.

Elmin4213

Player
Player
Ime i Prezime: Hazbi Cousinosy
Pol: Muški
Starost: 25 godine
Rasa: Bela
Nacionalnost: Romska
Mesto rođenja: Los Angeles
Otac: Diego Cousinosy
Majka: Maria Cousinosy

Fizičke Karakteristike:

Težina: 89 kg
Visina: 163 cm
Boja očiju: Tamnozelene
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: Na svim dijelovima tjela

Prednosti:

Dobor Vozim
Vest sa taktickim oruzijem

Slabosti: Nestrpljiv
Kocka

Životna priča:
Rođen sam u Los Angelesu, u delu grada koji je uvek bio daleko od glamura koji ljudi zamišljaju kada pomisle na LA. Umesto palmi i sjaja, oko mene su bili zidovi išarani grafitima, ulice koje su pulsirale neizvesnošću i komšije koje su se borile za svaki bolji dan. Odrastao sam tamo gde te život oblikuje mnogo pre nego što ti shvatiš da si se promenio. Ulica je bila moj prvi mentor — surov, direktan i potpuno nemilosrdan.

Kao tinejdžer našao sam se okružen ekipom koja je živela brzo i opasno. Radio sam gluposti iz želje da pripadam i da izgledam „jače“ nego što sam bio. Prodavao sam sitnice, ulazio u mutne poslove, skretao ka kriminalu koji u tom trenutku izgleda lako, a zapravo te polako gura ka dnu. Nisam bio loš po srcu, samo izgubljen među pogrešnim ljudima i pogrešnim prioritetima.

Sve se preokrenulo onog dana kada sam video kako se moje odluke obijaju o glavu ljudima koje volim. Tada sam shvatio da moram da povučem crtu, da izađem iz tog sveta i počnem iznova. Nisam želeo samo da se sklonim — želeo sam da postanem sušta suprotnost svom starom životu.

Zato sam doneo odluku da se prijavim u LSPD. Put do značke nije bio lak: treninzi, testovi, stalna borba da dokažem da nisam isti onaj klinac koji je lutao ulicama LA-a. Ali svaki korak bio je korak ka čoveku kakav želim da budem.

Danas, kada obučem uniformu, nosim je s ponosom. Čuvam grad u kome sam odrastao, grad koji me i slomio i oblikovao. Moja prošlost je lekcija — a sadašnjost dokaz da čovek može da se promeni, bez obzira odakle dolazi.

RP Ishodi:

1. Hazbi može učestvovati u oružanim sukobima u odnosu 2v1, zahvaljujući bogatom znanju baratanja oružjem koje je nasledio od oca i razvio kroz višegodišnju ličnu obuku.
  2. Može vezivati osumnjičene, pretraživati lica i objekte, pružati prvu pomoć, ubacivati lica u vozilo, kao i izvoditi pljačke (u specifičnim RP situacijama) koristeći revolver ili tejzer sve u skladu sa ličnom zaštitom i pravilima RP.
  3. Hazbi zna da koristi snajpere, sačmare i LMG oružja koja zapleni od kriminalnih grupa (uz poštovanje pravila kao što je P.D 1.6).
  4. Dozvoljena mu je vožnja standardnih vozila po offroad putevima do 60 kmh, zahvaljujući veštinama stečenim tokom selidbi i uličnih trka (uz poštovanje PG pravila).
  5. Hazbi zna pravilno da koristi me i do komande u svim RP interakcijama, realistično i u skladu sa server pravilima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom