Izaso kad sam mu ugasio motor, a trebo sam mu ukrast auto
leon77 Player Player Joined Nov 6, 2024 Messages 21 Saturday at 6:26 PM #1 Izaso kad sam mu ugasio motor, a trebo sam mu ukrast auto
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,097 Saturday at 6:27 PM #2 Pregled žalbe u toku.
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,097 Saturday at 6:41 PM #3 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljućiti ovu žalbu. Dostavite POV gde se čuje zvuk igre. Za dostavljanje POV-a imate 14 sati.
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljućiti ovu žalbu. Dostavite POV gde se čuje zvuk igre. Za dostavljanje POV-a imate 14 sati.
leon77 Player Player Joined Nov 6, 2024 Messages 21 Saturday at 7:02 PM #4 Postavit cu pov ali zar nije da se ne treba cut zvuk u ovakvim situacijama
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,097 Sunday at 9:47 AM #5 Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu. Niste dostavili POV gde se čuje zvuk igre u zadatom roku.
Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu. Niste dostavili POV gde se čuje zvuk igre u zadatom roku.