Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija | Domba Tobago | 25998

Rejected
Status
Not open for further replies.

Domba

Player
Player
Ime: Domba Tobago
Osobna iskaznica: 25998
Pol: Muški
Starost: 23
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Winewood
Otac: Anchi Tobago
Majka: Jack Tobago
Težina: 90 kg
Visina: 193 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Tetovaže: Tetovaže po rukama,nogama,glavi,ledjima
Prednosti: uporan, samodiscipliniran, pouzdan, samokontroliran, vredan, fizički spreman,
Slabosti: tvrdoglav, perfekcionista , zlopamtilo , hladan, iskren

Zivotna Prica : 200+ reci

Biografija:
Rođen sam 26 maja 2002 , u običnoj radničkoj porodici.U gradu Winewood, od malih nogu sam naučio da se ništa ne dobiva besplatno. Majka je radila kao trgovkinja, a otac kao vozač kamiona — često ga nije bilo kući po nekoliko dana. Nisam imao loše djetinjstvo, ali nisam imao ni puno imao sam cisto onoliko da se prehranim.

Još u osnovnoj školi počeo sam trenirati streljastvo. Trener me primijetio jer sam bio tvrdoglav, uporan i nikad nisam odustajao. Sport mi je postao način da se nosim s frustracijama i viškom energije posto sam je imao previse to je bilo jedino mesto na kome sam mogao da je potrosim.

Onda sam kasnije upao u loše društvo. Kvart, ulice i ego vode te u situacije gdje misliš da se moraš dokazivati. Pridružio sam se ekipi koja je živela brzo i bez razmišljanja o posledicama. Tamo sam naučio kako se snalaziti u napetim i opasnim situacijama u dobrim i losim trenucima — kako razmišljati pod pritiskom, kako se kretati tiho, brzo i precizno, te kako baratati oružjem. Neki bi rekli da sam tada znao “robati i pucati”, ali istina je da sam zapravo učio hladnokrvnost, fokus i kontrolu.Posle sam postao glavni u drustvu svi su me slusali i radili kako sam ja rekao.

Pa vremenom sam shvatio da taj put nema budućnosti. Vidio sam kako ljudi oko mene nestaju — zatvori, ovisnosti, groblja. Nisam htio biti dio toga kraja. Skinuo sam , zatvorio vrata takvom životu i počeo se graditi sve iznova na legalan nacin.

Veštine nisam bacio. Preusmjerio sam ih. Ono što sam nekad koristio na ulici, danas koristim u organizaciji — u timskom radu, zaštiti, taktičkim situacijama, preciznosti i odvažnosti kada drugi izgube mir.

A danas sam usao u zivot kao osoba koja ceni rad, disciplinu i poštenje. Ne pričam puno, ali ono što kažem — to i napravim. Moja prošlost me nije slomila. Napravila me jačim.
Sada biram biti bolji jer sa boljim putem bicu i bolji covek.

• Domba može dići ljude koristeći medicinsku opremu, pretraživati ih, pokupiti oružje s tla, uzeti robu ili izvesti pljačku ako ima revolver u rukama.
    (Razlog: sposoban raditi sve to jednom rukom zahvaljujući preciznosti i snalažljivosti.)
  • Domba može ići na 2v1 jer je precizan, snalažljiv i fizički izdržljiv.
  • Domba može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu dok drži revolver u ruci.
  • Domba može voziti vozilo off-road do 60 km/h, zahvaljujući iskustvu iz uličnih utrka.
  • Domba može slomiti kamericu koristeći /me /do /try komande (ako ima opravdan razlog), jer zna brzo locirati i neutralizirati nadzorne uređaje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom