Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bogdan Girić

Player
Player
1. Vaše Ime irl: Bogdan
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : Gmt + 1
4. Presek online po danu : 3 - 6 H

5. Vaš Diskord : bogdan.13_
6. Vaš ID : 76849

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti lider ove specivične organicacije ( Navedite tri razloga uz objašnjenje )

Od samog početka igranja na ovom projektu , hteo sam da budem lider neko organizacije , te mislim da je sada i pravo vreme za to .
Bio sam član kriminalnih organizacija i imam iskustva u njima .

Kao lider ove organizacije potrudio bih se da je podignem na kaviši mogući nivo , ali to ne dolazi samo od sebe , već trudom , vredim radom i naravno voljom kako mene samog , tako i ostalih članova ove organizacije . Potrudio bih se na održavanju odličnih odnosta kako unutar organizacije , tako i sa drugim kriminalnim organizacijama većeg i boljeg uspeha .

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji .

Kao prvo i nakosnovnije uveo bih određeni kriterijum za pridruživanje , a to je :
Minimalnan broj OOC godina 12 .
Najmanje 3 IC godina .
Poznavanje prvila grada .

Kao lider ove bande , uveo bih detalju obuku svim novi članova , potencirao bih na popravljanju pucačkih veština , brzini i svemu ostalon što bi donelo dobro bandi , i time ih uveo u svet kriminala . Samim time se podstiče na RolePlay-u .

Rankovi :

1. Novajlija
2. Uličar
3. Lopovčić
4. Mlada nada ulice
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. Enforcer
9. Turfer
10 . Mafijoza
11. Velila glava