1. Vaše Ime irl: Bogdan
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : Gmt + 1
4. Presek online po danu : 3 - 6 H
5. Vaš Diskord : bogdan.13_
6. Vaš ID : 76849
1. Lider za The Families
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : Gmt + 1
4. Presek online po danu : 3 - 6 H
5. Vaš Diskord : bogdan.13_
6. Vaš ID : 76849
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti lider ove specivične organicacije ( Navedite tri razloga uz objašnjenje )
Od samog početka igranja na ovom projektu , hteo sam da budem lider neko organizacije , te mislim da je sada i pravo vreme za to .
Bio sam član kriminalnih organizacija i imam iskustva u njima .Od samog početka igranja na ovom projektu , hteo sam da budem lider neko organizacije , te mislim da je sada i pravo vreme za to .
Kao lider ove organizacije potrudio bih se da je podignem na kaviši mogući nivo , ali to ne dolazi samo od sebe , već trudom , vredim radom i naravno voljom kako mene samog , tako i ostalih članova ove organizacije . Potrudio bih se na održavanju odličnih odnosta kako unutar organizacije , tako i sa drugim kriminalnim organizacijama većeg i boljeg uspeha .
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji .
Kao prvo i nakosnovnije uveo bih određeni kriterijum za pridruživanje , a to je :
Minimalnan broj OOC godina 12 .
Najmanje 3 IC godina .
Poznavanje prvila grada .
Kao lider ove bande , uveo bih detalju obuku svim novi članova , potencirao bih na popravljanju pucačkih veština , brzini i svemu ostalon što bi donelo dobro bandi , i time ih uveo u svet kriminala . Samim time se podstiče na RolePlay-u .
Rankovi :
1. Novajlija
2. Uličar
3. Lopovčić
4. Mlada nada ulice
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. Enforcer
9. Turfer
10 . Mafijoza
11. Velila glava
12. Tatkova desna ruka
13. Tatko na mafiju
Hvala na čitanju i odvojenom vremenu !
Srećno svim ostalim kandidatika !

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji .
Kao prvo i nakosnovnije uveo bih određeni kriterijum za pridruživanje , a to je :
Minimalnan broj OOC godina 12 .
Najmanje 3 IC godina .
Poznavanje prvila grada .
Kao lider ove bande , uveo bih detalju obuku svim novi članova , potencirao bih na popravljanju pucačkih veština , brzini i svemu ostalon što bi donelo dobro bandi , i time ih uveo u svet kriminala . Samim time se podstiče na RolePlay-u .
Rankovi :
1. Novajlija
2. Uličar
3. Lopovčić
4. Mlada nada ulice
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. Enforcer
9. Turfer
10 . Mafijoza
11. Velila glava