Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82296
Players nickname
Olrak Loco
Administrators nickname
Denis Mic
Date
Nov 16, 2025
Time
00:47
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

desire112

Player
Player
Dobar Večer Poštovana Administracijo,16.11 u 00:47 sam dobio za ban zbog pc checka.Sve je krenulo u 00:10 Kada me je Admin Denis Mic teleportao na pc check ja sam naravno pc check prihvatio i otisao sam u voice.pc check je trajao otprilike 40 minuti gdje je na kraju Denis rekao da imam ilegalne settingse da mi je loadscale na 0 i da je to ilegalno ja nisam te settingse uopce mjenjao i ne znam kako bi oni sami po sebi bili ilegalni.tokom cijelog pc checka ja sam slusao pristao sam da mi sve pregleda i nije nasao nikakvu vrstu pomagala ili slicno,ja sam strogo protiv cita i citera uvijek sam prijavljivo adminima neke igrace koji su sumjnivi i na kraju su ti isti igraci odbijali pc checkove.ako je Admin donio pogresnu odluku molio bih Vas da mi date unban ako sam ja nesto pogresio ili imao kako Denis kaze ilegalne settingse molim Vas da mi date drugu sansu obecajem da se ova greska nece ponoviti.

Hvala na izdvojenom vremenu i ugodan ostatak veceri/dana!
S postovanjem Desire.

Top Bottom