Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Asistenta Administracije | Akira Phantom

Rejected
Status
Not open for further replies.

Akiraa_

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Patrik
2. Vaše godine: 15,5
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): inače sam in game od 14:00 do 21:00
5. Prosječna aktivnost po danu(Vremenski): 3-7 sati zavisi od obveza (trudim se čim više)
6. Vaš Discord: patrik.br
7. Vaše ingame ime: Akira Phantom
8. Vaš ID: 39272
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: nijedno (prijavljujem se za asistenta)

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postati asistent jer hoću pomagati novim igračima. Kada sam tek došao u grad mnogi su pomagali meni zato ja želim vratiti tu uslugu. Trudit ću se da svatko može igrati ovaj projekt bez ikakvih pitanja i nejasnoća.
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti su to što sam snalažljiv i marljiv. Moja najveća prednost je ta da ću uvijek pomoći nekome kako je god to moguće, uvijek ću staviti želje i zahtjeve drugih prije svojih.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moja najveća slabost je ta što sam ponekad brzoplet i teško se nosim kada netko vrijeđa i psuje mene ili ostale
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? ne (prijavljujem se za asistenta)
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) ne (prijavljujem se za asistenta)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? ne postoji nikakav veliki problem jedino me škola spriječava da igram u jutarnjim satima (do 14h)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom